Onze klanten aan het woord

De specialist voor de vervangings-markt van T8 TL verlichtingsbuizen en LED buizen. Wij hebben voor de BHV training van NSSG gekozen omdat wij van Dutch Ecolight staan voor kwaliteit. Wij herkennen ons zelf in de kwaliteit dienstverlening. Onze medewerkers hebben middels e-learning en praktijk het BHV certificaat behaald door in het echt te trainen in het trainingscentrum. Je gaat na de training naar huis en hebt echt iets geleerd!


Rik Nijs
Rik NijsEigenaar/Directeur

PR Signing is gespecialiseerd op het gebied van montage, onderhoud en het leveren van lichtreclame, bewegwijzering, sportveldverlichting en standbouwprojecten.


Onze medewerkers hebben de BHV, VCA en Code95 training gevolgd bij National Safety Security Group. Een kwalitatieve opleider met persoonlijke service op maat!


Peter Roetgerink
Peter RoetgerinkEigenaar
De regels met betrekking tot evenementen en veiligheid worden regelmatig aangescherpt.  Dit zorgt er voor dat het organiseren van een evenement meer met zich mee brengt dan het verzorgen van eten, drinken en muziek. Tegenwoordig wordt er gevraagd om uitgebreide veiligheidsplannen, worden er criteria gesteld aan het aantal beveiligers en worden de voorschriften voor deze beveiligers telkens aangescherpt. Voor ons als Horeca bedrijf zijn dit zaken die ervoor zorgen dat de focus op het daadwerkelijke evenement ‘vertroebeld’.

Door de ontzorging op het gebied van veiligheid en veiligheidsplannen in het vergunningstraject alsook tijdens het evenement zelf, is NSSG voor ons de perfecte partner die ervoor zorgt dat wij ons kunnen richten op onze ‘core business’. De professionele instelling van de beveiligers zorgt ervoor dat gasten zich welkom voelen tijdens het eerste contact op het evenemententerrein en sluit aan bij de hoge eisen die wij stellen aan gastvrijheid. Door een natuurlijke gastvrije benadering door de beveiligers ervaren de gasten de beveiliging als positief. Dit draagt bij aan een goede algehele sfeer en heeft een positieve uitwerking op het totale evenement.


Phillip Kampkuiper
Phillip KampkuiperEigenaar

Professionele inzet van National Safety Security Group bij het Internationaal Jeugdtoernooi KOSC. Alle bezoekende verenigingen worden ondergebracht in accomodaties op het KOSC terrein. Natuurlijk is er een feesttent, zijn er live optredens, een FC Twente Kids Club en allerlei andere activiteiten tijdens het weekend. De spelers, begeleiding maar ook de vele toeschouwers en bezoekers verblijven van ‘s ochtends tot ‘s avonds laat op het terrein. KOSC wil als organisator uiteraard dat alles goed en veilig verloopt voor alle aanwezigen. Mede daarom wordt National Safety Security Group ingeschakeld als partner. Dit is een goede aanvulling op de vele vrijwilligers van KOSC die tijdens het weekend actief zijn.


National Safety Security Group zorgt er met haar deskundigheid en professionele mensen voor dat tijdens het pinksterweekend alles 24/7 in orde is op en om het KOSC terrein. Zo wordt overlast voorkomen, voelt iedereen zich veilig en blijven vele jongere en oudere Ootmarsummers prachtige herinneringen houden aan het voetbal en de sfeer rondom dit mooie en gezellige toernooi.


Rutger Vrielink
Rutger VrielinkDirecteur

Star Copy & Print is een copyshop en printshop in Enschede. We zijn gespecialiseerd in het printen, kopiëren van klein- en grootformaat tot A0, in kleine en grote aantallen, kleur of zwart-wit. Denkt u dan aan het printen van (afstudeer)verslagen, folders, brochures, visitekaartjes, kalenders, goedkope canvasdoeken, zowel voor zakelijk als privé.


Onze BHV trainingen volgen wij via National Safety Security Group, een echte aanrader! Leuke docenten, maar nog belangrijker, “trainen in het echt” , in een real-life trainingscentrum. Tijdens de pauze zijn wij voorzien van een heerlijke lunch in de bedrijfskantine.


Tamara Kel
Tamara KelEigenaresse

“Cafe Party Centrum Hutten organiseert elk jaar vele grote evenementen, zoals de Rossumse Kermix, het Kersttrio, Ladies Night Rossum, het Tiroler Schlager Festival en de Twentse Piraten Party. Om deze evenementen goed te laten verlopen werken wij samen met National Safety Security Group, een zeer betrouwbare partner als het om de veiligheid gaat”, aldus Reinold Hutten.


National Safety Security Group ontzorgt: “Dat begint bij de voorbereiding van onze muziek evenementen. Zo denkt NSSG mee bij te verwachten risico’s en de te nemen voorzorgsmaatregelen. De korte lijnen en sympathieke, no-nonsense benadering samen met een flexibele opstelling maken van NSSG een betrouwbare partner in beveiliging. Tijdens onze evenementen zijn zij onze ogen en oren, nooit provocerend, maar juist soepel als het kan en doortastend als het moet. Wij zijn goed in organiseren, NSSG in beveiligen”, aldus Vera Wiefferink.


 

Reinold Hutten en Vera Wiefferink
Reinold Hutten en Vera WiefferinkOrganisatie diverse evenementen

Samen werken met beveiligers uit de stad zelf. Als organisatie vinden wij het belangrijk dat al onze medewerkers betrokken zijn bij de Enschede Marathon en de stad Enschede. In National Safety Security Group hebben wij een partner gevonden die samen met ons voor bezoekers en lopers een mooi loopevenement in en voor de stad Enschede neer zetten.


Sabine Boshuis
Sabine BoshuisEvent - Manager

Waarom heb je voor National Safety Security Grup gekozen?
Stichting Almelo Events heeft een aantal jaren geleden voor NSSG gekozen naar aanleiding van een helder introductiegesprek dat we met hen hadden,  met duidelijke afspraken, die uiteindelijk bij de eerste samenwerking ook daadwerkelijk werden gerealiseerd.


Hoe zou je National Safety Security Group beschrijven aan een derden?
NSSG is een betrouwbare partner bij de beveiliging van onze evenementen. De medewerkers  zijn representatief, behulpzaam, komen afspraken na en zijn zo nodig bereid om de organisatie te ondersteunen met het schrijven van een veiligheidsplan en het geven van tips.


Hoe ervaar je de dienstverlening van National Safety Security Group en welk cijfer zou je ons geven?
Stichting Almelo Events is tevreden over de dienstverlening van NSSG, hetgeen ook uit voorgaande antwoorden mag blijken. We geven dit bedrijf graag een hoog cijfer.


Wat is het onderscheidend vermogen van Natioal Safety Security Group?
Het onderscheidend vermogen is de oprechte interesse in een evenement en alles wat daarmee samenhangt, persoonlijke belangstelling en het actief meedenken in oplossingen.


Voldoet National Safety Security Group aan de gevraagde kwaliteit/eisen/wensen en waarom?
In onze ogen voldoet de NSSG zeker aan de kwaliteitseisen, die wij graag hanteren bij het welslagen van een evenement. Veiligheid staat bij al onze evenementen hoog in het vaandel en het is goed, dat NSSG daarin actief meedenkt.


Waar denk je aan bij het horen van ”de dienstverlening van National Safety Security Group”?
Het geeft ons als organisatoren een mate van rust, als we weten, dat er voldoende aandacht is voor de veiligheid tijdens onze evenementen. Niet enkel de technische veiligheid maar ook de manier waarop we graag met de bezoekers willen omgaan: gastvrij, correct en vriendelijk. Daaraan leveren de aanwezige medewerkers van NSSG een positieve bijdrage.


Jos Tornij
Jos TornijStichting Almelo Events

Wij met National Safety Security Group in aanraking gekomen omdat wij bij Cars and Coffee Twente de behoefte hadden aan beveiliging tijdens onze evenementen. Omdat wij onze gezellige en open sfeer willen bewaken zijn wij in zee gegaan met NSSG. De werknemers van NSSG zijn alert, vriendelijk en servicegericht en begrijpen goed wat hun invloed is op het evenement en weten dit uiterst positief in te vullen.


Dit is voor ons de doorslag geweest voor een duurzaam partnership met NSSG. De dienstverlening ervaren wij als buitengewoon goed en hebben een partner gevonden met dezelfde visie. Het advies aangaande veiligheidsplannen doet ons altijd de ogen openen door hun betrokkenheid en kennis van zaken. Details waar je geen weet van hebt, worden aangekaart en er is altijd een passende oplossing. Afspraken worden van te voren duidelijk gecommuniceerd en altijd nagekomen. Ook vanuit onze bezoekers horen we lovende woorden over de aanpak van de beveiligers, en daar gaat het ons naast veiligheid natuurlijk ook om!


Matthis Lapaire
Matthis LapaireOrganisator Cars and Coffee Twente

We hebben als Ferrari Club Nederland als organisator van Evenementen te maken met vaak bijzondere locaties en ook voertuigen welke niet zomaar onbeheerd achter gelaten kunnen worden. De medewerkers van National Safety Security Group weten het publiek dusdanig vriendelijk te benaderen dat toeschouwers snappen wat er bedoeld wordt als er enige afstand gevraagd wordt. We zochten naar een betrouwbare en professionele organisatie welke in staat is om landelijk en zo nodig zelfs over de landsgrenzen te opereren. In NSSG hebben we die gevonden ze leveren kwaliteit voor een prijs welke daarmee in verhouding staat.


Een organisatie met representatief uitziende medewerkers passend bij de Ferrariclub Nederland. Wij geven NSSG een absolute 10 als rapportcijfer voor hun dienstverlening, mede omdat de verantwoordelijke organisatoren niet hoeven na te denken over de veiligheid van gasten. Ze beveiligen sinds een 2-tal jaren onze events en de toegangscontrole is bij hen in perfecte handen. Gastvrij en vriendelijk in de manier van omgang met onze bezoekers en belangstellenden. Dit geeft ons een goed gevoel en onze leden en/of gasten ook.


André Hoffstedde
André HoffsteddeFerrari Club Nederland

Door de volledige ontzorging op het gebied van veiligheid tijdens de intocht van Sinterklaas in Enschede maar ook het schrijven van de veiligheidsplannen voor onze vergunningen, is NSSG voor ons de perfecte partner,  zeer betrouwbaar en heel makkelijk in omgang, alles is te bespreken. Wij hoeven nergens op te letten als het om de veiligheid gaat van onze vrijwilligers tijdens deze dag, voor ons is het alleen van belang om Sinterklaas en zijn gevolg op tijd aan te laten komen op de diverse locatie’s en daarnaast genieten van de dag waar we een heel jaar mee bezig zijn.


De professionele instelling van de beveiligers zorgt ervoor dat wij ons met onze grote club mensen veilig voelen tijdens het evenement. (laten we wel zijn voor sommige ligt het nogal gevoelig het woordje “zwarte” Piet, daarom kunnen we ook niet meer zonder beveiliging) Onze grote dank gaat uit Jelle Kamphuis en Kevin Kel en hun zeer professionele inzet van beveiligers, jullie zijn voor ons kanjers en wij kunnen/willen niet meer zonder jullie. Wij als organisatie kunnen iedereen NSSG aanbevelen en zullen dat ook zeker doen.


Marloes Wagelaar
Marloes WagelaarSint Nicolaas Comité Enschede