Creatief en flexibel om gaan met uiteenlopende situaties

Mijn naam is Hein Kuipers en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd met Nicolet en we hebben samen een zoon, Bram van 9 jaar. Ik ben geboren in Almelo en woon nu al zo’n 20 jaar in Wierden. Na mijn middelbare school heb ik eerst een aantal jaren gewerkt. Op mijn 18e jaar begon ik met werken bij Preston Palace te Almelo, de eerste 9 jaar achter de bar en de laatste 18 jaar als algemeen beveiliger op deze mooie werk locatie. Ik breng regelmatig een bezoek aan de sportschool om fit te blijven en kan ontzettend genieten van een potje voetballen met mijn zoon.

Ik werk sinds 2015 voor National Safety Security Group en schrijf mij vooral veel in voor de vele evenementen.

Ik denk dat er een algemeen beeld is dat je vooral in dit beroep sterk en groot moet zijn. Wat ik in ons beroep erg belangrijk vind is rustig blijven. Je komt soms in de meest vreemde situaties terecht. Daarnaast is het belangrijk dat je in de communicatie ook goed bent tenslotte kun je met praten al heel veel oplossen. Geen dag is hetzelfde, elke klus is anders en het is altijd een fantastische uitdaging om er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat alle bezoekers een mooie dag beleven. Ondanks mijn jarenlange ervaring leer ik nog steeds elke keer, leren van elkaar is wel een sterk motto binnen het bedrijf. In dit vak leer je om creatief en flexibel om te gaan met uiteenlopende situaties.

Reanimeren is heftig! Ik heb al een paar keer iemand moeten reanimeren, gelukkig met goede afloop.

Gelukkig bestaat er de mogelijkheid om naast de werkzaamheden ook te genieten en te kijken naar alle feestvierende mensen. Vooral omdat NSSG veel verschillende evenementen in portefeuille heeft kom je op diverse locaties door het land. De ene keer sta je bij de Twentse Piraten Party met 5.000 bezoekers, de andere keer werken we met een groot aantal beveiligers op Freshtival met 50.000 bezoekers over het weekend. Leuke momenten in dit vak maak ik vaak mee. De ene nog leuker dan de ander en dat maakt dat ik telkens weer met plezier naar een klus ga. Vaak vraagt een situatie een bepaalde aanpak die niet altijd “in het boekje staat”. Af en toe moet je anticiperen om bepaalde situaties in goede banen te leiden. Inlevingsvermogen, flexibiliteit en mensenkennis helpen mij hier veel bij.

De collegialiteit binnen NSSG is zeer hoog, dat is voor mij echt een must om samen een mooie klus neer te zetten. Mijn Preston Palace collega Patrick, ook werkzaam bij NSSG heeft zelfs zijn dochter aangestoken en ze werken nu soms samen op evenementen , hartstikke leuk.

Er werken trouwens ook 3 andere collega’s van Preston Palace bij NSSG. Helaas komt het niet voor dat we met ons vieren samenwerken op een evenement. Tijdens het Airforce Festival op Vliegbasis Twenthe afgelopen editie waren we met ons drieën en ook nog als 1 team in het veld. Dat was een leuke dag, immers zijn we ontzettend op elkaar ingespeeld. Ik zou iedereen aanraden om voor NSSG te komen werken, en heb je nog geen papieren om te werken? Dan moet je DIT eens lezen en wie weet werken wij dan binnenkort wel samen op bijvoorbeeld de Zwarte Cross.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen