“Dit was 1 van de meest leuke diensten”

Mijn naam is Roy Burink en ben 50 jaar oud. Ik ben 17 jaar getrouwd met Natascha en we hebben 2 kinderen, Romee van 15 en Luuk van 12 jaar. Naast mijn reguliere baan ben ik werkzaam als evenementenbeveiliger bij National Safety Security Group. Ik werk full-time bij een Aluminium Gieterij in Oldenzaal waar ik inmiddels al weer 30 jaar werkzaam ben. Ik ben hier werkplaats chef en geef leiding aan ongeveer 10/12 personen. Ik ben 25 jaar met plezier werkzaam geweest als horecaportier bij disco TIJS / EPIC te lattrop. Helaas heeft de disco zijn deuren moeten sluiten.

In 2015 solliciteerde ik voor de functie evenementenbeveiliger en haalde mij diploma. Na het doorlopen van de opleiding ESO kon ik ook werkzaam zijn op evenementen. Al snel kwamen de grote festivals zoals Freshtival, Zomerfeesten De Hoeve, Airforce Festival, De Zwarte Cross en ga zo nog maar even door. Er ging een wereld voor mij open, zo mooi en anders dan mijn functie als horecaportier. Ik ben ook veel te vinden op de feesten in mijn woonregio zoals, het Koningsfeest Denekamp, De Twentse Piraten Party Rossum, Paaspop Geesteren. Vooral omdat je veel mensen kent en omdat je al zolang meedraait geeft dit een goed gevoel, zowel voor mijzelf en opdrachtgevers. Met een goede vooruitziende blik een vlotte babbel kom je meestal best een heel eind, los van de rechts en wetskennis welke natuurlijk altijd op peil moet blijven. Situaties tijdens evenementen in kunnen schatten al naar gelang de grootte van het evenement, de aantallen bezoekers en vooral een vooruitziende blik hebben. Dit en scherp observeren zorgen ervoor dat je vervelende situaties kunt voorkomen voordat ze ontstaan of escaleren.

Elke dag is anders, je werkt elke keer met verschillende doelgroepen en collega’s en dat maakt het werk interessant.

Ik kijk altijd uit naar de grote festivals waar we vaak met ontzettend veel collega’s werkzaam zijn. Samen met alle collega’s de klus klaren vanuit een gedegen instructie, omgaan met de vele verschillende locaties waar we werkzaam zijn en de vele bezoekersprofielen spreken mij zeer aan. Een mooie uitdaging voor ons gehele team, waarin we veel meemaken. Als ik terug ga in de tijd heb ik  wel eens een nare ervaring gehad, 2 groepen van 20 mensen tegen over elkaar, niet tegen de beveiligers, maar tegen elkaar. Ineens escaleerde het en krijg je een oproep om ernaar toe te gaan. Het ging allemaal ontzettend snel en gelukkig hebben we dit met een aantal collega’s op kunnen lossen.

Tijdens de Zwarte Cross werd ik geplaatst bij een cafe. Ik dacht: “helemaal prima, precies in mijn straatje”. Aangekomen bij het cafe stond er met koeienletters Gaycafé ‘De Kast en ik schrok best even. Nou, ik kan je vertellen, dit was 1 van de meest leuke diensten die ik heb gedraaid in mijn beveiligers loopbaan. Een 10-uurs dienst en feest zoals feest hoort te zijn.

Elke dag is anders, je werkt elke keer met verschillende doelgroepen en collega’s en dat maakt het werk interessant.

We hebben een goede en leuke band met de collega’s en de sfeer is altijd leuk wanneer we aan een klus werken. Gastvrijheid is een belangrijk speerpunt binnen NSSG, daarna komt eventueel pas je rol als beveiliger. Mijn ervaring draag ik ook graag over aan nieuwe collega’s. Medio augustus dit jaar werd National Safety Security Group vaste dienstverlener beveiliging bij Poppodium Atak in Enschede. Ik kon mijn horeca pas weer tevoorschijn halen en werk nu reeds een aantal maanden met veel plezier op deze locatie. Het is prettig samen werken met de mensen van Atak en we werken met een vast team van beveiligers.

Ik mocht figureren in de bedrijfsfilm van National Safety Security Group > Klik hier

We zijn altijd op zoek naar collega beveiligers die ons team komen versterken. Wordt jij mijn collega? Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat Event Security Officer? Waar wacht je nog op? Stuur een e-mail via onderstaande gegevens en je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

National Safety Security Group | T.a.v. Jelle Kamphuis | Beltstraat 114 | 7512 AB Enschede | Administratie@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?