“Ik kreeg een puntzak met snoepgebitjes”

Mijn naam is Paul van Veen ik ben 32 jaar oud en werk in het dagelijks leven als zzp-er in de bouwsector. Ik woon al vele jaren samen met mijn partner Marleen en onze 2 kids. Mijn werkzaamheden in de bouw zijn goed te combineren met het werk als evenementenbeveiliger. In 2010, heb ik na mijn theorie en praktijk opleiding het certificaat evenementenbeveiliger behaald. In zit nu bijna 8 jaar in het vak en sinds 2016 ben ik werkzaam voor National Safety Security Group. Ik kon meteen aan de slag als supervisor en mocht afgelopen voorjaar deelnemen aan de opleiding coördinator horeca en evenementen.

De diversiteit en vrijheid welke National Safety Security Group biedt, maakt het voor mij elke dienst weer een “feest”. Ik geloof in de kracht van het samenwerken, zonder goede collega’s achter je ben je als beveiliger nergens. Het werkwoord is dan ook zeker TEAM! In mijn werk als stage begeleider leer ik de stagiaires dat ze flexibel moeten zijn en moeten kunnen anticiperen op elke voorkomende situatie. Overzicht en rust kunnen bewaren op momenten dat er bij anderen paniek of onrust ontstaat. Zelf leer ik hier ook elke keer weer van al deze ervaringen. Ik haal erg veel voldoening uit het begeleiden en opleiden van nieuwe mensen, ik ben immers zelf ook voor de eerste keer begonnen. Als er nieuwe collega’s starten vind ik het belangrijk dat ze zich direct thuis voelen in onze organisatie.

We werken soms met een klein aantal collega’s, maar soms ook met tientallen of over de honderd beveiligers tegelijk. Ik vind het altijd een mooie uitdaging om met vele collega’s werkzaam te zijn. Iedereen heeft zijn eigen ervaring en kwaliteiten. Tussen de 20.000 en 30.000 bezoekers zijn beste aantallen om in goede banen te leiden. Dit doen we natuurlijk niet zomaar! Voorafgaand elke evenement spreken we de werkstructuur door met collega supervisors om goed beslagen ten ijs te komen en stemmen we zaken af met onze centralist(en). Alle vooraf vergaarde informatie wordt dan zorgvuldig overgedragen aan onze collega’s zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers.

“Elke dag is anders, je werkt elke keer met verschillende doelgroepen en collega’s en dat maakt het werk interessant.”

De leukste ervaringen die ik heb zijn wel de grotere evenementen zoals Het Airforce Festival op Vliegbasis Twente, Freshtival op recreatiegebied Het Rutbeek, De Zwarte Cross, De Enschede Marathon, eigenlijk zijn het er teveel om op te noemen. Ook de gezelligheid en collegialiteit die er voor – tijdens en na elke shift weer heerst maakt het voor mij meer hobby dan werk. Helaas is het niet elke shift een feest, regelmatig komen we als beveiliger in situaties die minder leuk zijn. Zo hebben we hebben helaas soms te maken met geweldsincidenten.

Ik ben ik zelf een keer gebeten door een bezoekster. Bij mijn eerstvolgende dienst kreeg ik een puntzak vol snoepgebitjes van mijn collega’s.

We hebben een ontzettend leuk en hecht team en ik hoop nog erg lang en met veel plezier te kunnen werken voor National Safety Security Group. Wij zoeken nog collega’s in het bezit van het diploma beveiliger II of het certificaat Event Security Officer. Ben jij degene die wij zoeken? Waar wacht je nog op, kom samenwerken met mij en onze fijne collega’s. Lees meer……

National Safety Security Group | T.a.v. Jelle Kamphuis | Beltstraat 114 | 7512 AB Enschede | Administratie@NSSG-BeveiligingenVeiligheid

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?