Event Security

Als evenementen organisator wilt u er natuurlijk een spectaculair feest van maken en de veiligheid van uw evenement, bezoekers, werknemers en vrijwilligers zo goed mogelijk waarborgen. De kans op onveilige en onvoorziene situaties is groter naarmate er meer mensen samen komen.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Minstens even belangrijk om tot een excellente dienstverlening te kunnen komen is het faciliteren van onze medewerkers als het gaat om de juiste informatie, werkomstandigheden, en middelen. Onze beveiligingsmedewerkers zijn daarom altijd van meerwaarde voor een evenement

Van kunstexpositie tot festival

National Safety Security Group heeft veel ervaring in de evenementenbeveiliging. Dit op het gebied van zowel kleine als grootschalige evenementen. Van gala voorstelling tot concert en van kunstexpositie tot festival. Voor elk evenement hebben wij de juiste professionele gekwalificeerde beveiligers in dienst. Beveiliging als hoofdtaak, maar vooral de gasten een veilig en welkom gevoel geven. Onze diensten bieden wij aan met kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Daar waar nodig leveren wij een compleet veiligheidsplan waarmee een organisatie met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie kan aankloppen.

Net kostuum of casual outfit

Bij National Safety Security Group zijn er beveiligers in een net kostuum of casual outfit. Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van beveiligingsmedewerkers, maar om het gehele traject. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Van advies, vergunningsverleningstraject, overleg met overheidsinstanties, veiligheidsplan, uitvoering tot evaluatie. Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk.

Op regelmatige basis worden onze projectmanagers en centralisten ingezet om de radiocommunicatie tijdens (grote) evenementen te monitoren of geheel te verzorgen. Door de opgedane ervaring kunnen zij de ontvangen meldingen snel en adequaat beoordelen en afhandelen. Hierdoor kan snel worden geschakeld met andere disciplines waardoor de benodigde acties snel kunnen worden ondernomen. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie. Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Tijdelijk camera toezicht

Tijdelijk camera toezicht tijdens evenementen behoort tevens tot de mogelijkheden. National Safety Security Group wil met deze preventieve maatregel overlast voorkomen en waar nodig terug dringen, alsmede gevoelens van onveiligheid wegnemen door de uitoefening van camera toezicht. Camera toezicht draagt bij aan het veiligheidsgevoel van uw bezoekers. Wij voorzien in de behoefte van flexibel huren, waar en wanneer u het nodig heeft. Camerabewaking, Camerabeveiliging, draadloos of bekabeld hoe u het wenst. Geen sleuven graven voor kabels. Geen permanente voorzieningen voor camera’s. Als het project klaar is, moeten de beveiligingsmaatregelen weggeruimd kunnen worden.

  • Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Specialist in Evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak.
  • Wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar, u staat als klant centraal.
security
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?