Evenementenbeveiliging

Met evenementenbeveiliging van National Safety Security Group altijd de juiste gastvrije gecertificeerde beveiliging op evenementen

Als evenementen organisator wilt u er natuurlijk een spectaculair feest van maken en de veiligheid van uw evenement, bezoekers, werknemers en vrijwilligers zo goed mogelijk waarborgen. De kans op onveilige en onvoorziene situaties is groter naarmate er meer mensen samen komen. Met beveiliger(s) van National Safety Security Group heeft u altijd de juiste gekwalificeerde en gecertificeerde evenementenbeveiligers in huis om de evenementenbeveiliging op pro-actieve en gastvrije wijze uit te voeren. Bovendien worden onze evenementenbeveiligers divers keren per jaar getraind op het gebied van nieuwe ontwikkelingen in de evenementenbeveiliging.

Optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid

Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terug kijken op uw evenement en op de evenementenbeveiliging. Ieder evenement is uniek en trekt diverse doelgroepen aan in verschillende volumes van bezoekersaantallen. Onze gecertificeerde getrainde evenementenbeveiligers weten als geen ander zorg te dragen voor optimale veiligheid, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.

National Safety Security Group draagt zorg voor zowel beveiliging van private- en bedrijfsevenementen en voor beveiliging van klein en grootschalige festivals en beveiliging van regionale evenementen

National Safety Security Group heeft met evenementenbeveiliging door de jaren heen veel ervaring en een uitstekende reputatie opgebouwd in de beveiliging van evenementen. Aanwezig wanneer het moet, onopvallend wanneer het kan.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Veiligheid met visie

Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Minstens even belangrijk om tot een excellente dienstverlening evenementenbeveiliging te kunnen komen is het faciliteren van onze medewerkers als het gaat om de juiste informatie, werkomstandigheden, en middelen. Onze evenementenbeveiligers zijn daarom altijd van meerwaarde voor een evenement en zijn professionals in evenementenbeveiliging.

Van beveiliging kunstexpositie tot festival beveiliging

National Safety Security Group heeft veel ervaring in de evenementenbeveiliging. Dit op het gebied van zowel kleine als grootschalige evenementen. Van gala voorstelling tot concert en van kunstexpositie tot festival. Voor elk evenement hebben wij de juiste professionele gekwalificeerde beveiligers in dienst. Beveiliging als hoofdtaak, maar vooral de gasten een veilig en welkom gevoel geven. Onze diensten bieden wij aan met kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers.

Een compleet veiligheidsplan inclusief vergunningstraject

Veiligheid hoort op een evenement vanzelfsprekend te zijn, echter brengt het bezoeken en organiseren van een evenement altijd risico`s met zich mee. In de aanloop naar uw evenement denken wij graag met u mee en adviseren u graag. Niet alleen over een passende inzet van veiligheidsdiensten en evenementenbeveiliging maar ook begeleiden wij u in het vergunningstraject. Met een veiligheidsplan van National Safety Security Group kunt u met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie kan aankloppen.

Net kostuum of casual outfit in de evenementenbeveiliging

Bij National Safety Security Group zijn er beveiligers in een net kostuum of casual outfit. Bij ons gaat het niet alleen om het leveren van beveiligingsmedewerkers, maar om het gehele traject. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Van advies, vergunningsverleningstraject, overleg met overheidsinstanties, veiligheidsplan, uitvoering tot evaluatie. Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk.

Centralisten en projectmanagers evenementenbeveiliging

Op regelmatige basis worden onze projectmanagers en centralisten ingezet om de radiocommunicatie tijdens (grote) evenementen te monitoren of geheel te verzorgen. Door de opgedane ervaring kunnen zij de ontvangen meldingen snel en adequaat beoordelen en afhandelen. Hierdoor kan snel worden geschakeld met andere disciplines waardoor de benodigde acties snel kunnen worden ondernomen. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie.

Diverse vak gerelateerde trainingen en workshops evenementenbeveiliging

Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Tijdelijk camera toezicht evenementenbeveiliging

Tijdelijk camera toezicht tijdens evenementen behoort tevens tot de mogelijkheden. National Safety Security Group wil met deze preventieve maatregel overlast voorkomen en waar nodig terug dringen, alsmede gevoelens van onveiligheid wegnemen door de uitoefening van camera toezicht. Camera toezicht draagt bij aan het veiligheidsgevoel van uw bezoekers. Wij voorzien in de behoefte van flexibel huren, waar en wanneer u het nodig heeft. Camerabewaking, Camerabeveiliging, draadloos of bekabeld hoe u het wenst. Geen sleuven graven voor kabels. Geen permanente voorzieningen voor camera’s. Als het project klaar is, moeten de beveiligingsmaatregelen weggeruimd kunnen worden.

  • Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Specialist in evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak.
  • Wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar, u staat als klant centraal.

Door het leveren van een breed aanbod aan evenementenbeveiliging is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van evenementenbeveiliging, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing. Onze evenementenbeveiligers maken in samenwerking met onze, EHBO’ers, verkeersregelaars en brandwachten uw project tot een succes.

Gratis opleiding beveiliging van evenementen volgen – interne opleiding evenementenbeveiliging

De cursus Event Security Officer is bedoeld voor mensen die op basis van oproep als evenementenbeveiliger willen werken, het is dus een bijbaan. Het maakt voor de opleiding event security niet uit welke achtergrond je hebt of wat je huidige beroep is. Stel je voor, je werkt in een bakkerij, rijdt op de vrachtwagen of je zit de hele dag achter je bureau en je wilt er iets naast doen. Het vak evenementenbeveiliger is prima te combineren met een opleiding beveiliging van National Safety Security Group. Ben jij degene die wij zoeken? Waar wacht je nog op? Stuur ons jouw inschrijving met CV en we nodigen je binnenkort uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek zullen wij het opleidingstraject toelichten.

Contact formulier

security
Event Security

Heeft u beveiliging, EHBO, brandwachten en verkeersregelaars nodig voor uw festival?