Artiesten Begeleiding

Naast de groep evenementenbeveiligers beschikken wij over beveiligingsbeambten, die getraind zijn in artiestenbeveiliging en/ of begeleiding. Indien gewenst, kan de artiest gedurende langere periode worden begeleid.

Artiesten die bekendheid genieten willen zich graag ongestoord kunnen voorbereiden op een optreden. Veelal worden ze belaagd door fans of derden. Dit kan gewenst of ongewenst zijn. De artiest wil zich veilig voelen, zowel voor, gedurende als na een optreden.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Met de artiestenbegeleiding van National Safety Security Group zal de artiest van aankomst tot vertrek begeleidt worden. Onze artiestenbegeleiders zijn flexibel, communicatief en treden daadkrachtig op waar nodig, zonder dat hierdoor de sfeer verstoord wordt. Artiesten beveiliging en begeleiding vraagt om een proactieve houding, terwijl we aan de andere kant zo min mogelijk zichtbaar aanwezig zijn. Uiteraard zorgen we binnen de artiesten begeleiding en beveiliging voor een goede samenwerking met andere belanghebbenden en betrokken partijen. We zorgen voor de afstemming met bijvoorbeeld de organisatie van een evenement, of de eigenaar van een locatie. Van te voren wordt er een risicoanalyse gemaakt. Aan de hand daarvan kunnen wij onze diensten op de wensen van de opdrachtgever afstemmen.

Elke opdracht is uniek, en daar handelen we dan ook naar, afspraak is afspraak.

Discretie is ons uitgangspunt. Aangezien deze vorm van dienstverlening een zeer persoonlijk karakter hebben kunt u voor specifieke informatie over dit onderwerp het beste vrijblijvend en vertrouwelijk contact met ons opnemen.

Vooruitstrevend qua aanpak, altijd meedenkend, snel schakelen, goed beslissen, de-escalerend denken en handelen. We beheersen ons vak, waar gastheerschap & sfeerbeheer telt, flexibel inzetbaarheid, verzekerd van professionals.

Uw artiestenbegeleiding uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

security
Event Security

Heeft u beveiliging, verkeersregelaars, EHBO en brandwachten nodig voor uw festival?