EHBO / Medical Service

Geschoolde EHBO professionals

Ook op het gebied van EHBO zijn de medewerkers van National Safety Security Group gespecialiseerd in professionele hulpverlening en veiligheid. Wij staan voor volledige professionele hulpverlening bij evenementen zoals ehbo bij dancefeesten, ehbo op festivals, ehbo op (pop)concerten, ehbo bij sportwedstrijden en ehbo bij bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met duizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen.

Een uiterst gevoel van veiligheid

Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Een stadion, concerthal of sporthal, festivalterrein, op het strand. Wij kunnen ons overal op aanpassen. Voor een organisatie is deze dienstverlening onmisbaar. Bij elk evenement horen duidelijk herkenbare hulpverleners aanwezig te zijn welke kunnen optreden waar nodig. U creëert voor uw bezoekers een uiterst goed gevoel van veiligheid. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze EHBOérs zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie. Er wordt altijd één EHBOér als contactpersoon aangesteld de op locatie.

Bike Patrol – EHBO op de fiets

Voor diverse opdrachtgevers worden onze ehbo bikers ingezet. Surveilleren op de fiets brengt veel voordelen met zich mee. De EHBOérs zijn makkelijk aanspreekbaar, snel ter plaatse en kunnen op plekken komen die met de auto lastig te bereiken zijn. Door de mobiliteit en flexibiliteit zijn onze bike-teams gemakkelijk en snel in te zetten en kunnen een vrij groot gebied bestrijken

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

De EHBO‘ers maken in samenwerking met onze beveiligers, verkeersregelaars en brandwachten uw project tot een succes!

Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Blijven investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers is een doorlopend proces binnen National Safety Security Group

Onze EHBO medewerkers staan voor een actieve houding waarbij het voorkomen van verder letsel op de voorgrond staat. Hierbij wordt in ogenschouw genomen om een optimale doorgang voor het evenement te hebben. Vooraf wordt indien noodzakelijk contact gelegd met de regionale ambulance meldkamer om afspraken te maken over de ketenzorg.

Het team van NSSG neemt standaard mee:

  • Herkenbare kleding
  • Communicatiemiddelen team onderling
  • EHBO-materialen (voor patrouille)
  • Uitgebreide EHBO-materialen (voor op post)
  • AED apparaat
  • Schepbrancard, Brancard.

Contact formulier

security
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?