Hondenbrigade

Bij verschillende beveiligingsactiviteiten waarbij extra preventief toezicht wenselijk is, kan de professionele hondenbrigade van National Safety Security Group worden ingezet. Doordat de beveiligers werken met honden welke in hun eigen bezit zijn vormen zij een vast duo.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid.

Deze vorm van beveiliging wordt ingezet bij diverse beveiligingsactiviteiten en is vooral geschikt voor situaties waarin extra preventie wenselijk is. Alle diensthonden zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging en/of De Nederlandse Bond van de Diensthond. De hondengeleider van National Safety Security Group en zijn eigen diensthond vormen samen een team, voorzien van een verklaring van geschiktheid. Hondenbeveiliging wordt dan ook vaak ingezet bij gelegenheden waar het risico op agressie, ordeverstoring of wetsovertreding groot is.

Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten. We doen wat we zeggen.

Onze hondengeleiders zijn werkzaam door heel Nederland. Altijd in de buurt en snel in te zetten voor verschillende activiteiten:

  • Plaats Delict (PD)
  • Surveillance diensten
  • Sport – Muziekevenementen
  • Ontruiming van kraakpanden preventieve aanwezigheid tijdens en nadien
  • Beveiliging van personen en hun woning bij een verhoogd risico van ieder aard
  • In bedwang houden van grote menigten

National Safety Security Group streeft ernaar om met partners de kwaliteit van de branche continue te bevorderden. Wij doen dat door te streven naar goed opgeleide werknemers die ingezet worden op kwalitatieve voorbereide projecten. Wij zijn altijd een meerwaarde voor een organisatie met medewerkers welke aansluiten op het beleid en identiteit van een organisatie.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen op hun vakgebied.

De hondengeleiders maken in samenwerking met onze beveiligers, verkeersregelaars en brandwachten uw evenement of te beveiligen locatie tot een succes.

phone
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?