Portofoon Verhuur

De juiste portofoons voor uw bedrijf, project of evenement? Portofoons zijn ideaal voor tijdelijk gebruik. Je creëert eenvoudig een eigen netwerk. Snelle Levering. Portofoons huren tegen de laagste tarieven. Ideaal voor zowel korte of langere periodes portofoon verhuur. Altijd, overal en direct met elkaar communiceren, ook daar waar mobiele telefonie het af laat weten, bijvoorbeeld bij calamiteiten, projecten of evenementen.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Communicatie valt of staat alles met een goede en betrouwbare materialen. Een portofoon (eventueel met basis post) is het communicatiemiddel bij uitstek om bereikbaarheid over grote en kleine afstanden te realiseren. Of het nu gaat om één of tientallen portofoons of basis posten, bij National Safety Security Group huurt u tegen lage tarieven kwalitatief zeer hoogwaardige portofoons, dit eventueel met head-sets en opladers. Als er grote afstanden overbrugt moeten worden is het nodig om gebruik te maken van een repeater. NSSG draagt zelf zorg voor plaatsing en het testen van de repeater, zodat u met een goede communicatie kunt starten.

Ondanks de snelle ontwikkeling op het gebied van mobiele telefonie wordt de portofoon intensief en bewust gebruikt in tal van branches zoals:

  • Hulpdiensten
  • Defensie
  • Transportsector
  • Bouwsector
  • Evenementenbranche

Met één druk op de knop staat u net zo gemakkelijk met een individu als met een hele organisatie in contact. Daarnaast is mobiele communicatie via portofoon voordelig. U communiceert professioneel, veilig, zeker niet onbelangrijk scheelt het in de kosten. Als u kiest voor National Safety Security Group, dan kiest u voor de zekerheid en kwaliteit communicatie. Een groot voordeel van huren is dat u geen dure investeringen hoeft te doen. U huurt de apparatuur slechts zolang u deze nodig heeft.

Contact formulier

security
Event Security

Heeft u portofoons, beveiliging, verkeersregelaars, EHBO en brandwachten nodig voor uw festival?