Absolutely Fresh en National Safety Security Group tekenen contract

Absolutely Fresh is een dynamische en snel groeiende evenementenorganisatie die zich focust op dance events. Met evenementen als Kingsnight Festival Enschede, Hardfest, Bevrijdingsdag Enschede, Freshtival weekend, Unity, Airforce Festival en Superbash richt Absolutely Fresh zich op meerdere verschillende dance-stijlen.

National Safety Security Group en Absolutely Fresh intensiveren de samenwerking middels een meer-jaren partnership.

Een groot jaarlijks evenement een routineklus? Draaiboek uit de la, ander jaartal erboven, klaar en starten maar? Was het maar zo simpel en snel. Want het tegendeel is waar. Ieder jaar worden regels en voorschriften anders en aangescherpt, ieder jaar geconfronteerd met tal van noodzakelijke aanpassingen en ieder jaar opnieuw zijn er ook onverwachte ontwikkelingen die alles weer op z’n kop zetten. Maatwerk is het sleutelwoord om alles bij elkaar te laten komen, zowel voorafgaand en tijdens het evenement. In de aanloop naar het festival worden onze project managers onder aanvoering van Jelle Kamphuis en Kevin Kel betrokken bij diverse overleg momenten met de gemeente Enschede, politie Enschede, de Veiligheidsregio en vele betrokkenen meer. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie. Vanuit de commando post, met verschillende disciplines aangaande veiligheid worden onze beveiligers en bikers aangestuurd door een ervaren centralisten team

Met een gedegen veiligheidsplan, tot een productieve veilige productie waarin alle disciplines samen komen.

Wil je ook samenwerken als beveiliger of een opleiding tot event security officer volgen? dan zien we graag jouw sollicitatie en je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek!

Contact formulier