Een begrip in Oost-Nederland: Freshtival

Op 19 en 20 mei 2018 zal Freshtival wederom een heel Pinksterweekend lang te bezoeken zijn. Freshtival is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een begrip in Oost-Nederland en is hard op weg om mensen uit heel Nederland de dag van hun leven te bezorgen. Met talloze verschillende area’s is er muzikaal zoveel te beleven dat één dag per definitie te kort is. Tel daar alle creatieve, grappige en kleurrijke activiteiten bij op en dan weet je dat je een dag vol beleving en dans te wachten staat.

 

National Safety Security Group gaat wederom zorgen voor beveiliging en veiligheid van Freshtival op recreatiegebied Het Rutbeek.

Een groot evenement als Freshtival routineklus? Draaiboek uit de la, ander jaartal erboven, klaar en starten maar? Was het maar zo simpel en snel. Want het tegendeel is waar. Ieder jaar worden regels en voorschriften anders en aangescherpt, ieder jaar geconfronteerd met tal van noodzakelijke aanpassingen en ieder jaar opnieuw zijn er ook onverwachte ontwikkelingen die alles weer op z’n kop zetten. Maatwerk is het sleutelwoord om alles bij elkaar te laten komen, zowel voorafgaand en tijdens het evenement. In de aanloop naar het festival worden onze project managers betrokken bij diverse overleg momenten met de gemeente Enschede, politie Enschede, de Veiligheidsregio en vele betrokkenen meer. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie.

Met een gedegen veiligheidsplan, tot een productieve veilige productie waarin alle disciplines samen komen.

National Safety Security Group streeft ernaar om met partners de kwaliteit van de branche continue te bevorderden. Wij doen dat door te streven naar goed opgeleide werknemers die ingezet worden op kwalitatieve voorbereide projecten. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Minstens even belangrijk om tot een excellente dienstverlening te kunnen komen is het faciliteren van onze medewerkers als het gaat om de juiste informatie, werkomstandigheden, en middelen. Onze beveiligingsmedewerkers zijn daarom altijd van meerwaarde voor een evenement.

We zijn altijd op zoek naar gastvrije collega beveiligers. Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat Event Security Officer?

Afgelopen editie bezochten duizenden bezoekers voor het eerst de camping van Freshtival. De eerste try-out meteen een groot succes en uitverkocht! Vanuit de commando post, met verschillende disciplines aangaande veiligheid worden onze beveiligers 24/7, aangestuurd door een ervaren centralisten team. Meteen in kunnen spelen of zelfs situaties voor zijn is van wezenlijk belang. Een hoge mate van security awareness om een zo hoog mogelijk veiligheidsgevoel te creëren. Opvallend en onopvallend zijn we aanwezig in samenwerking met de overheid. Met name op de parkeerplaatsen en buitenring zijn onze bikers actief. Door de mobiliteit en flexibiliteit zijn onze bike-teams gemakkelijk en snel in te zetten en kunnen een vrij groot gebied bestrijken.

Beveiliging – verkeer – professionele EHBO – productie – horeca en ga zo nog maar even door. Honderden portofoon gebruikers!

Wij zien uit naar jouw sollicitatie! Kom je ook samen werken met onze fijne collega’s op mooie projecten? Waar wacht je nog op?!

National Safety Security Group | T.a.v. Jelle Kamphuis | Beltstraat 114 | 7512 AB Enschede | Administratie@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl.

Aftermovie Freshtival weekend – Ticket Verkoop

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?