Het festival begon ooit onder een kapschuur en groeide uit tot een evenement waar bekende (radio) dj’s dansmuziek draaiden, van techno tot house. Op het hoogtepunt kwamen ruim 2000 bezoekers af op First Day of Summer. DJ Domien Verschuuren omschreef in zijn programma op radio 3FM, First Day of Summer in Geesteren ooit als het ‘beste feestje van Nederland’.

National Safety Security Group is veiligheidspartner van het populaire festival in Geesteren geworden. We ondersteunen de organisatie met het vergunningstraject en het veiligheidsplan.

Feest4all heeft de nodige ervaring met organiseren, zo biedt het bedrijf pagodetenten aan voor feesten met honderden bezoekers. Ook organiseert Feest4all sinds 2015 de X-mas feesten in Manderveen. Bovendien hebben Peddemors en Harmelink in 2018 met succes een Winter Wiesenfestival en een Crazy X-Mas Party opgezet.

“In de aanloop naar evenementen denken wij graag mee en adviseren organisaties om goed beslagen ten ijs te komen. Niet alleen over een passende inzet van veiligheidsdiensten maar ook begeleiden wij het vergunningstraject”, zegt Jelle Kamphuis.

  • Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Specialist in Evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak.
  • Wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar, u staat als klant centraal.
  • Met een veiligheidsplan van National Safety Security Group kunt u met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie aankloppen.

National Safety Security Group zoekt gecertificeerde evenementenbeveiligers! (ESO of Beveiliger II)

Nieuwsbrief