Het Verzet Kraakt groot succes!

Op 15 november 1944 overvallen verzetsstrijders een filiaal van de Nederlandsche Bank in Almelo. De buit: 46,1 miljoen gulden. Een recordbedrag tot op de dag van vandaag. De overval lukt, maar een paar weken later hebben de Duitsers het geld weer terug. Een deel van de verzetsmannen wordt opgepakt en sterft in de kampen. Een enkeling overleeft de oorlog. Dit zijn de feiten…maar, wat zijn de verhalen? Beleef dit waargebeurde verhaal bij het theaterspektakel ‘Het Verzet Kraakt’.

Onze beveiligers en hondengeleiders zijn al enkele weken actief voor bewaking van het evenementen terrein en bewaking van de historische trein “De Blauwe Engel”

RTV OOST: Volgens schrijver Laurens ten Den was de première een voorbode voor een goede week.

FILM: Uniek locatietheater in Almelo met gastvrij ontvangst.

Vanaf 17.00 uur worden bezoekers ontvangen op een eigen station (terrein naast het NS station Almelo). Hier staat de trein ‘De Blauwe Engel’ uit het spoorwegmuseum. U waant zich op een station uit 1944.

FILM: Ontvangst bezoekers vanaf het “eigen station”

Van daaruit gaan alle bezoekers aan lange tafels eten en drinken (drie gangen) in een grote voormalige textielfabriek van Ten Cate op het Indiëterrein in Almelo.

Op dit terrein hoort, ziet en beleeft u het grootse theaterspektakel. Rond 21.30 uur is de voorstelling afgelopen en kunt u napraten en -borrelen in ‘Café Frielink’.

Wegens de grote belangstelling voor het theaterspektakel is er besloten nog twee twee extra dagen in de verkoop te doen: dinsdag 12 september en zondag 17 september.

Wees er snel bij, want de kaartverkoop gaat erg snel.

Ken of ben jij onze nieuwe collega? Ben je in het bezit van je diploma of wil je deze halen? Klik hier.

National Safety Security Group
Email: info@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl of 053-26000 20

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen