loopkoppels – Cameratoezicht – Safety Manager vergroten veiligheidsgevoel Koale Kermis

De gemeente Dinkelland heeft de National Safety Security Group (NSSG) opnieuw de opdracht gegeven om samen met politie en handhaving te zorgen voor de veiligheid tijdens de Koale Karmis in Ootmarsum. De Koale Kermis in Ootmarsum trekt elk jaar weer vele duizenden bezoekers.

NSSG draagt zorg voor camerabeveiliging op het evenementen terrein tijdens de kermis dagen vanuit de zogeheten centrale post waarin vele discliplines aangaande veiligheid bij elkaar zitten. Op deze manier kan er snel geschakeld worden in combinatie met camera toezicht welke extra is ingezet tijdens de kermis dagen.

 

Tijdens editie 2016 werd er voor het eerst gewerkt met een safety manager van NSSG. De Safety Manager van NSSG acteert namens de gemeente Dinkelland tussen verschillende disciplines om vooraf en ten tijde tot een veilig event te komen.

” Al ver in het voortraject is onze Safety Manager betrokken bij de voorbereidingen en worden mogelijke risico’s onder de loep genomen en schrijven wij het veiligheidsplan. Ook leveren wij de Centrale Post Organisatie “CPO” met cameratoezicht, al jarenlang in nauwe samenwerking met politie, handhaving, gemeente en de organisatoren ”, aldus Jelle Kamphuis, commercieel directeur van NSSG.

Ook werden in 2016 voor het eerst loopkoppels ingezet. Deze beveiligers surveilleren op het terrein en zijn beschikbaar voor de ondernemers, bezoekers en horeca en staan in “verbinding” met de Centrale Post. “Dit geeft een prima preventieve werking merkten wij afgelopen editie, gastheerschap voorop en indien nodig acteren vanuit de beveiligers rol”, zegt Kevin Kel algemeen directeur van NSSG.

Ken of ben jij onze nieuwe collega? Ben je in het bezit van je diploma of wil je deze halen? Klik hier.

National Safety Security Group
Email: info@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl of 053-26000 20

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?