De oranjedagen Rijssen en National Safety Security Group sluiten een meer-jaren overeenkomst beveiliging. De overeenkomst werd officieel bekrachtigd door Jelle Kamphuis en Wilbert Stam.

“De eerste kennismaking bij een evenement verloopt vaak via een beveiliger of verkeersregelaar. Dit moment is zeer belangrijk, er bestaat immers geen tweede kans voor een eerste indruk! Wij denken daarom dat het belangrijk is hier de beste mensen binnen het vakgebied op te stellen. Voor de veiligheid en het algemene veiligheidsgevoel dragen de medewerkers van National Safety Security Group tevens zorg. Service en dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel”, aldus Jelle Kamphuis.

National Safety Security Group heeft veel ervaring in de evenementenbeveiliging. Dit op het gebied van zowel kleine als grootschalige evenementen. Van gala voorstelling tot concert en van kunstexpositie tot festival. Voor elk evenement hebben wij de juiste professionele gekwalificeerde beveiligers in dienst. Beveiliging als hoofdtaak, maar vooral de gasten een veilig en welkom gevoel geven.

Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Daar waar nodig leveren wij een compleet veiligheidsplan waarmee een organisatie met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie kan aankloppen.

  • Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Specialist in Evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak.
  • Wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar, u staat als klant centraal.

Nieuwsbrief