Bethlehem Boulevard, een groot nieuw evenement in Almelo. Een meerdaags festijn in de binnenstad, met artistieke kerststal, sfeervolle kerstmarkt en een reeks bijzondere voorstellingen van een Twentse Scrooge in het Theaterhotel.

Bethlehem Boulevard, met een Twentse Twist strekt zich van 13 tot en met 24 december uit van het terras van De Sociëteit, via de Grotestraat-Zuid, naar het Prinses Amaliaplein.

National Safety Security Group neemt de beveiliging en bewaking voor haar rekening.

“We hebben veel ervaring in de evenementenbeveiliging, de ene keer zijn we werkzaam bij een gala voorstelling of festival en de andere keer bij een meerdaagse productie zoals Bethlehem Boulevard. Voor elk evenement hebben wij de juiste professionele beveiligers in dienst met beveiliging als hoofdtaak, maar vooral de gasten een veilig en welkom gevoel geven”, zegt Jelle Kamphuis.

Bethlehem Boulevard brengt Almeloërs, Tukkers en mensen uit de wijde omtrek samen onder het mom van de kerstgedachte. Cadeaus geven, krijgen en gezellig samen zijn staan hierbij centraal. Dit unieke evenement bestaat uit meerdere onderdelen en vindt plaats in de binnenstad van Almelo. Er is een kerstmarkt, een kerststal en een speciale kerstproductie van Scrooge in het Theaterhotel, allemaal met een Twentse twist!

Kerstmarkt
Kom tijdens de Bethlehem Boulevard genieten van de kerstmarkt met heerlijke Duitse lekkernijen gecombineerd met wat de leuke en gezellige Almelose ondernemers te bieden hebben. De kerstmarkt is voor iedereen vrij toegankelijk. Dus neem je gezellig je vrienden of gezin mee! Speciaal voor Bethlehem Boulevard is er een munt geslagen die als betaalmiddel bij de kramen kan worden gebruikt.

Contact formulier