Mega productie 150 jaar Stork

STORK! is het tweede deel van het vierluik De Historie van Twente. Dat is de noemer waaronder in vier jaar tijd vier grootschalige communityprojecten worden gerealiseerd, geworteld in de geschiedenis van Twente, met een landelijke draagwijdte en internationale importantie.

Het Verzet Kraakt trok in 2017 ruim 27.000 bezoekers vanuit heel het land naar Almelo. In 2018 wordt STORK! gebracht, over het Twentse bedrijf dat wereldwijd actief was.

National Safety Security Group gaat de beveiliging en bewaking verzorgen in de maanden augustus en september van 2018. “Een ontzettend mooie opdracht met een compleet veiligheidsplan, inzet van hondengeleiders, verkeersregelaars en beveiligers om alles in goede banen te leiden”, aldus Kevin Kel.

Afgelopen augustus 2017 waren onze collega’s ook verantwoordelijk voor de productie “Het Verzet Kraakt” in Almelo. Ook de beveiligingsopleiding van het ROC van Twente is betrokken bij het evenement, een mooie schakel vanuit het opleidingstraject naar het werkveld. Een mega project waar we ontzettend trots op zijn , zegt Jelle Kamphuis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

security
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?