Na 17 jaar Politie een nieuwe start in de beveiliging

Ik ben Nancy Hanterink en ik heb meer dan 17 jaar werkervaring opgedaan bij Politie Oost Nederland. Bij de politie ben ik werkzaam geweest op diverse afdelingen. Na 5 jaar te hebben gewerkt in Almelo en 2 jaar bij persvoorlichting ben ik de laatste 10 jaar werkzaam geweest bij de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel in Hengelo en Enschede.

Over mij… Ik ben 44 jaar, geboren en getogen in Hengelo en woon hier ook samen. Ik heb vele hobby’s en samenvattend ben ik een creatieve levensgenieter. Creatief omdat ik er van hou bezig te zijn in huis en tuin en daarnaast hou ik er van om nieuwe plekken en culturen te ontdekken en te reizen. Daarnaast ben ik een groot muziekliefhebber van de meest uiteenlopende genres. Ik hou er van om festivals en concerten te bezoeken. De sfeer, de saamhorigheid en uiteraard de muziek maken het voor mij onvergetelijk.

Ik moet zeggen dat mijn beleving van een festival of evenement een andere dimensie heeft gekregen. Voorheen zag ik enkel beveiligers en EHBO mensen hun ronde doen. Nu heb ik gezien hoe het er organisatorisch achter en voor de schermen aan toe gaat en heb ik diep respect voor beveiligers, hulpverleners en allen die werkzaam zijn op een evenement om het veilig en gezellig te houden. Sociale vaardigheden zijn in het beroep van een beveiliger enorm belangrijk om escalatie te voorkomen en heb diep respect voor het oplossingsgericht handelen zonder enige vorm van repressiemiddelen, dit in tegenstelling tot de politie die dit wel heeft.

Ik zie ernaar uit om te werken met alle collega’s en ben straks natuurlijk ook te vinden op de de vele evenementen.

Per 1 december ga ik starten als office manager bij National Safety Security Group. Een ontzettende mooie uitdaging bij een dynamisch beveiligingsbedrijf, waarbij de mens centraal staat. Ik ben verantwoordelijk voor de administratieve en financiële processen binnen het bedrijf, waarvan het personeelsbestand inmiddels is uitgegroeid tot om en nabij de 100 beveiligers. Deze beveiligers zijn werkzaam op unieke locaties door heel Nederland. National Safety Security Group focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Ook het werven van nieuwe gecertificeerde collega’s en het faciliteren van opleidingen voor toekomstige beveiligers en de veiligheidstrainingen zoals de BHV vallen onder mijn hoede.

Hebben jullie na het lezen van dit stukje nog vragen of wil je nader kennismaken? Leuk! Ik wil jullie uitnodigen een mail te sturen.

Met vriendelijke groet,
Nancy Hanterink

Nancy@NSSG-BeveiligingenVeiligheid.nl

Beltstraat 114
7512 AB Enschede
053-260 00 20

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?