Nieuwe docent opleiding event security Henk-Jan van der Holst

Voor velen van u ben ik geen onbekende, maar voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik me even kort voorstellen. Mijn naam is Henk-Jan van der Holst, ik woon samen met mijn vrouw Reinette en onze 4 kids. Ik heb jarenlang werkervaring opgedaan in de horeca. Toen mijn werkgever besloot te stoppen heb ik besloten om in 2006 de opleiding tot algemeen beveiliger te gaan volgen. Na enkele jaren op de werkvloer te hebben gestaan maakte in kennis met planning en werkvoorbereiding van beveiligers. Ik vond het altijd een uitdaging om de juiste man/vrouw in te delen bij opdrachtgevers. Ik werk zelf ook veel geüniformeerd mee op vele grote projecten, waardoor je de ervaringsniveaus van alle collega’s natuurlijk kent.

Vanaf september ga ik de theorie lessen verzorgen binnen National Safety Security Group voor aankomende evenementenbeveiligers. Deze opleiding is makkelijk naast je studie of baan te volgen. Bij National Safety Security Group weten zij als geen ander de vertaling te maken van theorie naar praktijk.

Natuurlijk hartstikke leuk om met andere experts dit vak te delen in de vorm van training en workshops. Ik heb voorheen ook trainingen gegeven en begon het al wat te missen. Het is een heerlijke afwisseling en ik  krijg altijd ontzettend veel energie om een ander iets te leren en te begeleiden. Juist de combinatie van theorie en praktijk dat in de lesstof is verwerkt. Daarbij is het ook leuk en waardevol om samen met collega docenten te werken aan een mooi aanbod voor de cursisten. Er is bij NSSG nogal een mooi aanbod om te werken als evenementenbeveiliger. Want zeg nou zelf, je wilt toch ook vooraan staan bij diverse projecten, op verschillende locaties, op verschillende evenementen met hele leuke collega’s?! De ene keer werk je op een gala feest en de andere keer op een festival. Heb jij gevoel voor gastvrijheid en veiligheid en wil je werken tijdens: Popconcerten – Festivals – Sportevenementen – Tentfeesten – Voetbalwedstrijden – Foodfestivals – Zomerfeesten – Schoolfeesten en nog veel meer?

Wil je meer van mij weten? Lees hier mijn blog.

Je werkt op de leukste evenementen en ontmoet gezellige collega’s

“Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking. Henk-Jan sluit naadloos aan op het beleid en identiteit van onze organisatie. Op het gebied van publieksveiligheid en evenementenbeveiliging heeft Henk-Jan in belangrijke mate bijgedragen aan vele evenementen. Henk-Jan is tevens praktijkbeoordelaar voor de praktijkopdrachten en maakt een cursist vanaf de start van de opleiding mee.”, zegt Kevin Kel, algemeen directeur van National Safety Security Group.

Heb jij altijd al willen werken in de beveiliging, maar je hebt hier geen diploma voor? Dan is de opleiding tot evenementenbeveiliger zeker iets voor jou! De theorie opleiding duurt slechts 5 avonden. Je volgt kosteloos lessen in ons opleidingscentrum te Enschede. De theorie met een periode praktijk waarin je praktijkervaring opdoet in ons bedrijf, waar ik 1 van jouw begeleiders zal worden.

Je leert het vak door en door kennen en je bepaald in overleg met de dienstplanner ook nog eens jouw eigen planning. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Ideaal als je naast je baan of studie wilt bijverdienen. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan veiligheid tijdens evenementen? 

Van onze toekomstige evenementenbeveiligers verwachten we:

 • Beveiliging en veiligheid met oog voor gastheerschap
 • Teamplayer met een Pro-actieve alerte houding
 • Flexibiliteit, Betrouwbaarheid, Integriteit
 • Representatieve uitstraling, Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Beschikken over eigen vervoer (auto of motor) is een pre
 • Screening politie, onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie, dus geen strafblad
 • Woonachtig in de provincie Overijssel of Gelderland
 • Bereid zijn om onregelmatig te werken en je bent minimaal 18 jaar

Wat biedt National Safety Security Group jou?

 • Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s waar collegialiteit voorop staat
 • Je werkt met eersteklas materialen en middelen op toonaangevende evenementen
 • Je ontvangt een marktconform salaris met een oproepcontract en onkostenvergoeding
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met een goede werksfeer en National Safety Security Group is aangesloten bij de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland

Ben jij degene die wij zoeken?

Waar wacht je nog op? Stuur ons via hier jouw inschrijving met CV en we nodigen je binnenkort uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek zullen wij het opleidingstraject toelichten en wie weet werk jij binnenkort op de meest spraakmakende evenementen.

We zijn ook op zoek naar collega beveiligers. Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat event security officer? Stuur een e-mail en wie weet werken wij binnenkort samen, je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

CV Uploaden