Cars and Coffee, tien jaar geleden ontstaan in Irvine, Orange County, CA, is een event voor en door autoliefhebbers. Het is een lokaal event om eigen auto’s te presenteren en te genieten van bolides van mede-autoliefhebbers. Dit alles onder het genot van een goede kop koffie.

Het Cars and Coffee concept wordt in elke uithoek van de wereld met open armen ontvangen en sinds 2014 ook in Twente! Iedereen is welkom om met zijn trots langs te komen.

“We zijn er vanaf de eerste editie al bij en zijn met de organisatie van het event mee gegroeid. Onze vaste gastvrije beveiligers kijken er al weer naar uit! Wij bieden hierin natuurlijk onze expersise, zegt Jelle Kamphuis.”

Door het leveren van een breed aanbod aan producten en diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben.

Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing. De verkeersregelaars maken in samenwerking met onze beveiligers, EHBO’ers en brandwachten uw evenement tot een succes.

Nieuwsbrief