Elk bedrijf heeft belang bij een zo veilig mogelijke werkomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is de bedrijfshulpverlening (BHV). Een efficiƫnte BHV organisatie bestaat uit voldoende opgeleide, en goed uitgeruste, hulpverleners. Wat moet je doen als je werknemer van de trap valt? Hoe start je een reanimatie als je klant een hartstilstand krijgt?

Ben jij goed in het spelen van een slachtoffer en een ongeval te ensceneren? Weet jij daarnaast op een realistische manier diverse ziektebeelden uit te beelden? Dan zijn wij op zoek naar jou. Samen met de instructeur / trainer breng jij onze trainingen en cursussen naar een hoger niveau. National Safety Security Group is een bedrijf met een enthousiaste groep trainers. Wij bieden een breed scala trainingen aan bij verschillende opdrachtgevers, wat voor veel variatie zorgt.

Heb jij het volgende profiel?

– Freelancer/ZZP in het bezit van een geldig LOTUS diploma
– Goede communicatieve en sociale vaardigheden
– Gastvrij, representatieve en klantgerichte houding
– Meerdere dagen per week beschikbaar
– In het bezit van een geldig rijbewijs B

Kwalitatief de beste BHV training tegen een super voordelige prijs!

Ben jij degene die wij zoeken? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie per e-mail met CV en een recente pasfoto. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CV Uploaden