Vanaf heden erkend leerbedrijf

Wij zijn trots om te kunnen melden dat wij vanaf heden een erkend leerbedrijf zijn. Daarmee geeft Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs (SBB) aan dat National Safety Security Group de juiste faciliteiten biedt aan studenten als het gaat om stages en leerbanen. Het vormt een bevestiging van vertrouwen in onze opleidende kwaliteiten en goede praktijkbegeleiding. Het bieden van stageplaatsen vinden wij erg belangrijk. Daarom zijn wij trots op deze erkenning en kijken er naar uit om in de komende jaren veel studenten te mogen begeleiden van bijvoorbeeld een ROC.

National Safety Security Group onderstreept met deze erkenning het belang van het opleiden van nieuwe vakmensen voor hun vak. Beroepsonderwijs en het bedrijfsleven werken samen in de SBB, om studenten de beste praktijkopleiding te kunnen geven met uitzicht op een baan. Voor de duizenden MBO studenten in ons land is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. “We zijn ontzettend trots dat we hier nu aan kunnen bijdragen!”, zeggen Kevin Kel en Jelle Kamphuis.

Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat Event Security Officer? Waar wacht je nog op? Stuur een e-mail en je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen