(Video) Partnership Zwarte Cross Festival

Het Zwarte Cross Festival is een feest met muziek, motorcross, stunts, humor, theater en spektakel. Het festival staat bekend om de typische Achterhoekse gezelligheid en gastvrijheid en wordt jaarlijks bezocht door jong en oud. Op de twintigste editie van het Zwarte Cross festival in 2017 kwamen 220.000 bezoekers af. In 2018 zal het festival plaatsvinden op 12, 13, 14 en 15 juli. Met zoveel mensen op het terrein is het natuurlijk belangrijk om de veiligheid op orde te hebben. De Zwarte Cross richt een heus ‘veiligheidsdorp’ in dat 24 uur per dag bezet is door de organisatie, politie, brandweer, beveiliging, technische dienst en verkeer beheer.

National Safety Security Group beveiligingspartner van het Zwarte Cross Festival.

Het festival wordt onderverdeeld in diverse sectoren, waarin elke collega bedrijf per aangewezen sector verantwoordelijk is voor de veiligheid, in de breedste zin van het woord. National Safety Security Group gaat op gastvrije wijze, samen met de “campingburgemeesters” het Rennerskwartier in de gaten houden. Op het Rennerskwartier leven de coureurs, de monteurs en hun naasten. Zij slapen tussen de motoren en voertuigen die de crossbaan van de Zwarte Cross gaan bestormen. “Een exclusieve club dus, alleen voor de echte helden met lef in de pens, aldus de Zwarte Cross!” De festivalcamping gaat donderdagmiddag open. Net als het rennerskwartier, het heiligste plekje van de Zwarte Cross: een apart gedeelte op het terrein waar reguliere festivalbezoekers niet mogen komen. Hier kamperen de deelnemers van de cross. De Zwarte Cross: feest,  verdraagzaamheid, originaliteit, humor, muziek, theater, cross en stunts.

 

 

 

Klik hier: Leven vóór de dood!’ Dit is het motto van de Zwarte Cross 2018, want er wordt te veel gepiekerd over het verleden en de toekomst.

“Een fantastisch mooie uitdaging en compliment voor onze beveiligers”, zegt Kevin Kel. Bij ons draait het niet alleen om bewaking en beveiliging, maar ook om dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Het evenement duurt voor de bezoeker drie dagen en vijf dagen voor onze beveiligers.

“We hebben een platte organisatie waarbij we veel overleg voeren met onze supervisors, zo houden we de kwaliteit dienstverlening op peil. We hebben geïnvesteerd in het eigen personeel met een scala aan trainingen en opleidingen en dat wordt gezien”, aldus Jelle Kamphuis.

Specialist in Evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak. Benieuwd naar onze dienstverlening? klik hier.

Wij zijn op zoek naar gecertificeerde collega beveiligers. Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat Event Security Officer? Waar wacht je nog op? Stuur een e-mail en je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?