Wij zetten ons in voor de voedselbank

Ieder jaar wordt er door RTV Oost een inzamelingsactie bij supermarkten georganiseerd waar wij aan deelnemen in samenwerking met Robitex. “National Safety Security Group staat midden in de samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is verankerd in onze bedrijfscultuur. Wij hebben de ambitie om een maatschappelijk betrokken en duurzaam opererend bedrijf te zijn en wij dragen dus graag ons steentje bij, zegt Jelle Kamphuis”.

Niet omdat de markt dit vraagt of omdat dit goed is voor de uitstraling. Wij willen oprecht ons steentje bijdragen.

Aan de hand van een boodschappenlijstje (5 items met lang houdbare artikelen voor een schappelijke prijs) wordt de consument die boodschappen gaat doen gevraagd om een bijdrage te leveren aan de Voedselbank. De Voedselbank is voor heel veel mensen (helaas) een uitkomst. Wekelijks verwerkt de Voedselbank (alleen omgeving Enschede / Haaksbergen) 480 pakketten waarvan 1200 mondjes kunnen worden gevuld! In de maand december krijgt de Voedselbank veel donaties, waardoor er in deze maand veel mensen iets extra’s krijgen. De problemen en tekorten ontstaan vaak in de maanden daarna en hiervoor hebben ze de inzamelingsactie bij supermarkten bedacht.

Iets terug doen voor de maatschappij. Al onze interne medewerkers verrichten jaarlijks minimaal 1 dag vrijwilligerswerk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

security
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?