Zomerfeesten De Hoeve verlengt partnership

Sint Isidorushoeve staat al sinds jaar en dag in wijde omtrek bekend om haar zomerfeesten tijdens het Hemelvaartsweekend. Deze feesten staan bekend als Zomerfeesten de Hoeve. Dit vierdaagse spektakel is een groots en gezellig feest met vermaak voor jong en oud. Voor iedereen is er wel wat wils met o.a. de kermis, cross en live optredens van bekende topartiesten en het feest is voor iedereen betaalbaar.

 

Verzekerd van beveiligers die aansluiten op het beleid en identiteit van een organisatie.

Jelle Kamphuis, commercieel directeur van National Safety Security Group en de organisatie van het evenement hebben afgelopen donderdag de samenwerking officieel bekrachtigd. “Vier evenementen dagen, een grote feest tent met kermis, spetterende optredens en races op het naastgelegen terrein met vele duizenden bezoekers. Wij zijn verheugd dat wij wederom een fantastische uitdaging aangaan en zien uit naar een succesvolle voortzetting van de samenwerking met de organisatie. Een mooi compliment voor onze gastvrije beveiligers, aldus Kamphuis”.

Specialist in Evenementenbeveiliging. We beheersen ons vak. Benieuwd naar onze dienstverlening? klik hier.

Wij zijn op zoek naar gecertificeerde collega beveiligers. Ben je in het bezit van het diploma beveiliger of certificaat Event Security Officer? Waar wacht je nog op? Stuur een e-mail en je wordt snel uitgenodigd voor een oriënterend gesprek.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!

supervisor_account
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?