Bouwplaatsbeveiliging

Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting al jaren een groot probleem voor de bouwsector

Een bouwterrein is vaak een open terrein met veel waarde, zoals;  machines, gereedschap en installaties, en geeft de nodige risico’s. Bouwterreinen zijn een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Op een bouwplaats is er tevens continu verkeer van verschillende bedrijven en medewerkers. Hier kunnen zich ook ongewenste bezoekers tussen bevinden. Jaarlijks leiden bouwbedrijven hierdoor miljoenen euro’s schade. Bouwplaats beveiliging van deze locaties vraagt om een scherp oog, specifieke oplossingen voor iedere locatie en oplettendheid die niet ophoudt als het donker wordt.

Een inbraak duurt gemiddeld niet langer dan 4 minuten. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen

Diefstal van bouwmateriaal, vernieling en sabotage van de projecten op bouwplaatsen komt vaak voor. Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Onze beveiligers zorgen voor de bewaking en beveiliging van uw bouwplaats. Wij kunnen hiernaast ook verkeersstromen begeleiden, bezoekersregistratie bijhouden, visitaties uitvoeren en controleren op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen. Met ons zeer uitgebreide pakket van veiligheidsdiensten hebben we altijd een passende totaaloplossing.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Tijdelijk camera toezicht bouwplaats

Indien gewenst kunnen wij zorgen voor inzet van camera’s. De bevindingen worden genoteerd in een dagrapport. Tijdelijk camera toezicht om bouwplaatsen te beveiligen behoort tevens tot 1 van de mogelijkheden. National Safety Security Group wil met deze preventieve maatregel diefstal voorkomen en waar nodig terug dringen, alsmede gevoelens van onveiligheid wegnemen door de uitoefening van camera toezicht. Camera toezicht draagt bij aan het veiligheidsgevoel en tegen inbrekers. Wij voorzien in de behoefte van flexibel huren, waar en wanneer u het nodig heeft om uw bouwplaats te beveiligen.

De professionele hondenbrigade van National Safety Security Group

Deze vorm van beveiliging wordt ingezet bij diverse beveiligingsactiviteiten en is vooral geschikt voor situaties waarin extra preventie wenselijk is. Alle beveiligers met diensthonden zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging en/of De Nederlandse Bond van de Diensthond. De hondengeleider van National Safety Security Group en zijn eigen diensthond vormen samen een team, voorzien van een verklaring van geschiktheid. Hondenbeveiliging wordt dan ook vaak ingezet bij gelegenheden waar het risico op agressie, ordeverstoring, wetsovertreding of diefstal groot is.

Wilt u een gebouw, terrein of bouwplaats speciaal laten beveiligen? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor bouwplaatsbeveiliging & surveillance?