Bouwplaats

Een bouwterrein is vaak een open terrein met veel waarde, zoals;  machines, gereedschap en installaties, en geeft de nodige risico’s. Bouwterreinen zijn een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Op een bouwplaats is er tevens continu verkeer van verschillende bedrijven en medewerkers. Hier kunnen zich ook ongewenste bezoekers tussen bevinden. Jaarlijks leiden bouwbedrijven hierdoor miljoenen euro’s schade. Bouwplaatsbewaking van deze locaties vraagt om een scherp oog, specifieke oplossingen voor iedere locatie en oplettendheid die niet ophoudt als het donker wordt.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Diefstal van bouwmateriaal, vernieling en sabotage van de projecten op bouwplaatsen komt vaak voor. Bouwbewaking / Bouwplaats beveiliging wordt in toenemende mate ingezet om bedrijfsschade door vernieling en diefstal te voorkomen. Naast de financiële gevolgen van ontvreemde materialen, gereedschappen en stroomkabels, is ook de optredende vertraging hierdoor een steeds groter wordende kostenpost. Onze beveiligers zorgen voor de bewaking en beveiliging van uw bouwplaats. Wij kunnen hiernaast ook verkeersstromen begeleiden, bezoekersregistratie bijhouden, visitaties uitvoeren en controleren op het gebruik van verplichte veiligheidsmiddelen. Met ons zeer uitgebreide pakket van veiligheidsdiensten hebben we altijd een passende totaaloplossing.

Een inbraak duurt gemiddeld niet langer dan 4 minuten. Vandalisme, diefstal, vernielingen en brandstichting zijn al jaren een groot probleem voor de bouwsector. De jaarlijkse schade loopt in de miljoenen.

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor een beambte met diensthond of inzet van camera’s. De bevindingen worden genoteerd in een rapport.

Bij verschillende beveiligingsactiviteiten waarbij extra preventief toezicht wenselijk is, kan de professionele hondenbrigade van National Safety Security Group worden ingezet. Doordat de beveiligers werken met honden welke in hun eigen bezit zijn vormen zij een vast duo.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?