Wijkbeveiliging

Inbrekers kijken steeds meer de overlijdensadvertenties in de krant na alsmede berichten op social media

Een prettige woonomgeving is ook een veilige woonomgeving. Heeft uw wijk continu te maken met inbraak, hang jongeren en vandalisme? Schakel onze wijkbeveiliging in! Primair doel van Woonwijk Beveiliging is het realiseren van een verhoogd veiligheidsgevoel, snelle responstijden en een preventieve uitstraling. Door onze intensieve inzet kunnen onze surveillanten 24 uur per dag alle objecten in uw wijk observeren, waarbij wij uiteraard op die bijzonderheden letten die belangrijk voor u zijn, dit geldt tevens tijdens bruiloften, feesten, vakantieperiode en begrafenissen.

Waarom wijkbeveiliging in uw wijk?

Vanuit de overheid is bepaald dat de politie, in het kader van bezuinigingen, steeds minder vaak surveilleert in woonwijken. Burgers worden zelf verantwoordelijk gehouden voor de veiligheid in en rond hun huis. Hierin kan National Safety Security Group uw betrouwbare partner zijn. Steeds vaker worden woonwijken bezocht door professionele inbrekers en insluipers. Een grote impact en geeft tevens een onveilig gevoel in uw (woon) omgeving. Terwijl de bewoners liggen te slapen, waken de surveillanten van National Safety Security Group over de wijk. Onraad, schade en criminaliteit worden tijdig gesignaleerd en van directe reactie voorzien.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Wijkbeveiliging Collectieve Surveillance

De vraag naar collectief toezicht wordt ook in de woonomgeving steeds groter. Naast het rijden van preventieve rondes op wisselende tijdstippen en langs verschillende routes met duidelijk herkenbare beveiligingsvoertuigen, bestaat de dienstverlening van National Safety Security Group tevens uit alarmopvolging en overige specifieke wensen zoals het controleren van individuele panden op zgn. “gelegenheid” en braak.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van wijkbeveiliging hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Wijkbeveiliging uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor wijkbeveiliging & surveillance?