Zorgbeveiliging

Algemeen veiligheidsgevoel zorgbeveiliging

Het beveiligen van zorginstellingen is zeer divers en kent zijn uitdagingen. Zorgbeveiliging is een van de specialiteiten van National Safety Security Group. Met de juiste selectie, trainingen en samenwerking is de aanpak van zorgbeveiliging uniek en onderscheidend. Een stevige persoonlijkheid met een gastvrije daadkrachtige instelling en een luisterend oor. Onze zorgbeveiligers stralen rust uit en zorgen ervoor dat een eenieder zich thuis voelt op de betreffende zorginstelling. Een gastvrije omgeving voor mensen die er werken, wonen of op bezoek komen. Zorgbeveiligers van National Safety Security Group, professionals in zorgbeveiliging!

Zorgbeveiliging inhuren

Uw zorginstelling is een relatief open instelling en in die zin kwetsbaar. Het patiënten verloop c.q. cliënten verloop is veelal hoog, er komen veel bezoekers, veel verschillende mensen lopen uw instelling in en uit. Terwijl het belangrijk is dat uw medewerkers, uw patiënten en hun gasten, zich veilig voelen.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een zorginstelling

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van receptiediensten hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. In onze ogen is de multifunctionele inzet van de security host of beveiligingsprofessional een absolute must in de huidige corporate dienstverlening. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Zorginstellingen zijn vaak erg grote en complexe objecten waar erg veel mensen en goederen het object binnenkomen en verlaten

Het verloop van patiënten is hoog en dagelijks komen er veel uiteenlopende bezoekers. Naast gewone patiënten komen er ook bijzondere gasten als arrestanten voor behandeling en kunnen er agressieve patiënten zijn die het werk van uw personeel kunnen hinderen. Om de veiligheid van uw personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen, is het cruciaal om te weten wie uw instelling bezoeken. Zo is het mogelijk dat er op locatie vaste of tijdelijke inzet van beveiliging nodig is, omdat er sprake is van crisis en/of dreiging. Wanneer dit het geval is kan een beveiliger van National Safety Security Group de nodige rust en ondersteuning brengen.

Receptiediensten door een security host van National Safety Security Group

U kunt tevens gebruik maken van onze receptiediensten. Onze gastheren en -vrouwen leveren niet alleen een bijdrage aan de veiligheid, maar kunnen u ook andere zorgen uit handen nemen zoals het ondersteunen van de facilitaire organisatie en het ontvangen van gasten. Het uiteindelijke doel is het creëren van een situatie waarbij het algemene veiligheidsgevoel optimaal is.

Training beroepsweerbaarheid voor uw medewerkers

National Safety Security Group geeft u in haar trainingen vaardigheden waarmee u leert omgaan met agressieve klanten; Alles wat je vlak voor, tijdens of na een incident in kunt zetten om deze zo veilig mogelijk te doorstaan. De trainingen zijn gerelateerd aan een specifiek thema en bedoeld om bepaalde vaardigheden effectief aan te leren of aan te scherpen. De trainingen worden gegeven door instructeurs met jarenlange praktijkervaring. Maatwerk is het motto binnen alle trainingsvormen van National Safety Security Group! Ons trainingsdoel is de realiteit en de praktijk zo dicht mogelijk benaderen. We trainen op vaste locaties, in-company en op speciale locaties. Binnen of buiten. Daarmee halen we cursisten uit de comfortzone, zodat je kunt ervaren welke invloed wisselende omstandigheden hebben op de gemoedstoestand.

Veilig werken, wonen en verblijven voor uw medewerkers, cliënten, bewoners en hun gasten

De zorgbeveiligers van National Safety Security Group zijn in het bezit van een EHBO diploma en hebben een BHV (Bedrijfshulpverlening) cursus afgerond. Onze beveiligers weten hoe zij met bepaalde emoties van patiënten en bezoekers moeten omgaan. In geval van calamiteiten kunnen onze zorgbeveiligers snel en adequaat reageren en de situatie onder controle houden. Verzekerd van gecertificeerde professionals.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van zorgbeveiliging hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Zorgbeveiliging uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor zorgbeveiliging & surveillance?