BHV / Bedrijfshulpverlener

Ons trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland. Onze praktijkgerichte oefensimulaties zorgen ervoor dat de cursisten optimaal gemotiveerd zijn en daadwerkelijk real-life kunnen trainen.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

National Safety Security Group biedt bedrijven, instellingen en particulieren een breed pakket aan veiligheidsopleidingen, trainingen en producten op het gebied van BHV basis en herhaling. Onze trainingen voldoen ruimschoots aan de door de ARBO-wet gestelde eisen. De instructeurs zijn gediplomeerd en beschikken over zeer ruime parate én actuele kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening. Door onze ervaringen, op het gebied van het geven van veiligheidsopleidingen en cursussen in verschillende branches, is het mogelijk uw bedrijf een opleiding of training op maat aan te bieden op het Trainingscentrum. Of indien gewenst in uw bedrijfsomgeving, bij een minimum van 8 deelnemers kan de cursus ook op uw eigen locatie worden gegeven (in-company).

Elk bedrijf heeft belang bij een zo veilig mogelijke werkomgeving. Een belangrijk onderdeel hiervan is de bedrijfshulpverlening (BHV). Een efficiënte BHV organisatie bestaat uit voldoende opgeleide, en goed uitgeruste, hulpverleners. Er bestaat veel onduidelijkheid over de wetten en regels met betrekking op de BHV organisatie binnen bedrijven. Natuurlijk is het belangrijk om uw BHV organisatie op orde te hebben. In de eerste plaats voor de veiligheid van jezelf, jouw werknemers en jouw gasten, maar ook om boetes te voorkomen bij controle van bijvoorbeeld de Arbodienst, arbeidsinspectie of de plaatselijke brandweer. De regels met betrekking op BHV op de werkvloer worden beschreven in de Arbowet. In Artikel 3 van deze Arbowet wordt omschreven wat de verplichtingen voor de ondernemer zijn. De werkgever is verplicht om goed voorbereid te zijn op ongevallen, brand en een eventuele (gedeeltelijke) ontruiming.

Kwalitatief de beste BHV cursus tegen een super voordelige prijs!

Iedereen kan BHV’er worden. Het is echter heel belangrijk dat u de taak aan iemand geeft, die er verantwoordelijk genoeg voor is en zich er echt voor wil inzetten. De BHV’er heeft immers nogal een verantwoordelijkheid te dragen. Verder is het van belang dat iemand anders de taken van de BHV’er over kan nemen op het moment dat deze ziek is of vakantie heeft. Wij raden daarom aan om ten alle tijden minstens 2 personen op te leiden als BHV’er. De wet schrijft voor dat er altijd voldoende aanwezig BHV’ers moeten zijn op de werkvloer. Wat moet je doen als je werknemer van de trap valt? Hoe start je een reanimatie als je klant een hartstilstand krijgt?

Ons trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland.
E-learning – Cursisten delen eigen tijd in, leren wanneer het uitkomt – Als werkgever voordeel in directe loonkosten.
Bij een minimum van 8 deelnemers kan de cursus op uw eigen locatie worden gegeven.

Indien u een BHV-er in dienst heeft is het noodzakelijk dat de opgedane kennis up to date blijft, dit kan met onze eendaagse herhalingscursus BHV. Tijdens de herhalingscursus wordt er praktijkgericht geoefend op de hoofdpunten van de basiscursus BHV. Deze opleiding is bedoeld voor een ieder die in het bezit is van het basisdiploma BHV. U bent bij National Safety Security Group verzekerd van cursussen volgens de normen van de wet, deskundige instructeurs en levensechte oefensituaties. Onze trainers komen uit de praktijk en zijn allemaal opgeleid volgens de laatste ontwikkelingen.

Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten. We doen wat we zeggen.

De opleiding wordt gegeven door gediplomeerde docenten. U bent verzekerd van docenten die aansluiten op het beleid en identiteit van uw organisatie. Trainen binnen uw eigen bedrijf of in ons trainingscentrum? Bij een minimum van 8 deelnemers kan de cursus ook op uw eigen locatie worden gegeven (in-company).

Kwalitatief de beste BHV Herhalingscursus tegen een super voordelige prijs!

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen