Event Security Officer

De cursus Event Security Officer is bedoeld voor mensen die op basis van oproep als evenementenbeveiliger willen werken, het is dus een bijbaan. Het maakt niet uit welke achtergrond je hebt of wat je huidige beroep is. Stel je voor, je werkt in een bakkerij, rijdt op de vrachtwagen of je zit de hele dag achter je bureau en je wilt er iets naast doen. Het vak evenementenbeveiliger is prima te combineren, aangezien jij jouw eigen planning bepaald.

National Safety Security Group biedt de opleiding continue aan. Stuur ons nu jouw inschrijving en we nodigen je uit voor een oriënterend gesprek! Tijdens deze opleiding wordt je in 5 avonden klaargestoomd voor het beroep als evenementenbeveiliger. Deze opleiding wordt gegeven op de maandag- en woensdagavond en wordt volledig betaald door National Safety Security Group.

Ja, je leest het goed: “Wij betalen jouw opleiding en af te leggen examens”.

Werken als ESO is uitstekend te combineren met een andere baan of een studie aangezien veel evenementen in de avond uren en in het weekend plaats vinden.

Inschrijven voor de cursus

Heb jij altijd al willen werken in de beveiliging, maar je hebt hier geen diploma voor? Dan is de opleiding tot evenementenbeveiliger zeker iets voor jou! De theorie opleiding duurt slechts 5 avonden. Je volgt kosteloos lessen in ons opleidingscentrum te Enschede en wij betalen jouw examens. De theorie met een periode praktijk waarin je praktijkervaring opdoet in ons bedrijf. Je leert het vak door en door kennen. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan veiligheid tijdens evenementen?

Lijkt het jou gaaf om opgeleid te worden zodat je kunt werken op de mooiste evenementen?
Starten wanneer jij wilt! Je wordt in 5 theorie avonden opgeleid door ervaren deskundige docenten.

Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en je kunt op een integere en objectieve manier omgaan met situaties en mensen. Werken bij National Safety Security Group is werken in een professioneel bedrijf, waar teamspirit, kwaliteit en discipline hoog in het vaandel staan. Een baan als evenementenbeveiliger is uitermate goed te combineren met een andere baan of studie aangezien veel evenementen in de avond uren en in het weekend plaatsvinden. Ben jij minimaal 12 tot 15 dagen per jaar beschikbaar?

Wil jij starten met de opleiding? Klik dan hier om je in te schrijven

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Ideaal als je naast je baan of studie wilt bijverdienen.

National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid. Het theoretisch gedeelte bestaat uit 2 modules: Wettelijke kaders en Event Security Officer.

Van onze toekomstige evenementenbeveiligers (Oproep) verwachten we:

 • Beveiliging en veiligheid met oog voor gastheerschap
 • Teamplayer met een Pro-actieve alerte houding
 • Flexibiliteit, Betrouwbaarheid, Integriteit
 • Representatieve uitstraling, Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Beschikken over eigen vervoer (auto of motor) is een pre
 • Screening politie, onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie, dus geen strafblad
 • Woonachtig in de provincie Overijssel of Gelderland
 • Bereid zijn om onregelmatig te werken en je bent minimaal 18 jaar


Wat biedt National Safety Security Group jou?

 • Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s waar collegialiteit voorop staat
 • Je werkt met eersteklas materialen en middelen
 • Je werkt op de meest spraakmakende evenementen
 • Je ontvangt een marktconform salaris met een oproepcontract en onkostenvergoeding
 • Je kunt je eigen planning bepalen in samenspraak met de dienstplanner
 • Deze opleiding wordt volledig betaald door National Safety Security Group inclusief de af te leggen examens bij de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met een goede werksfeer en National Safety Security Group is aangesloten bij de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland

Ben jij degene die wij zoeken?

Waar wacht je nog op? Stuur ons jouw inschrijving met CV en we nodigen je binnenkort uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek zullen wij het opleidingstraject toelichten.

Inschrijven voor de cursus

Leslocatie: Enschede. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen