Kinder EHBO

Gelukkig ben jij als ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dit nodig is…. Toch??
Weet je eigenlijk wel wat je moet doen als jouw kind iets overkomt?

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulpafdeling terecht na een ongeval thuis. Weet jij wat je moet doen als je kindje zich verslikt of een fikse schaafwond oploopt? Meld je nu aan voor de workshop EHBO aan baby’s en kinderen.

Eerste Hulp aan kinderen vraagt in bepaalde gevallen extra kennis. Sommige handelingen zijn ook anders dan bij een volwassene. Met een cursus Eerste Hulp aan kinderen leert u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen bij stoornissen in de vitale functies en plaatselijke letsels, die veel bij zuigelingen en kinderen voorkomen. Ook krijgt u inzicht in de gevaren die in het bijzonder zuigelingen (0-1 jaar) en kinderen (1-puberteit) bedreigen en de wijze waarop deze kunnen worden bestreden. Kinder EHBO is ontzettend belangrijk en kan ernstig letsel bij jouw kind voorkomen.

Leer wat je kunt doen bij brandwonden, koortsstuipen, shock of oververhitting! Cursusdata op aanvraag.
In de cursus wordt aandacht besteed aan de verschillende ontwikkelingsstadia van zuigelingen en kinderen, hun omgeving en welke maatregelen u kunt nemen om de veiligheid te vergroten. Ook komt een aantal kinderziekten aan bod en u leert hoe u dan het beste kunt handelen. Tijdens de cursus leert u hoe u Eerste Hulp kunt verlenen.

Weet jij wat je moet doen bij een bloeding, kneuzing – verstuiking of botbreuk? In 2 dagdelen weet jij wat je moet doen!

Contact formulier

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen