Beveiliging met honden

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening met onze hondenbrigade. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid van beveiligers met honden op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde hondengeleiders met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde, veiligheid, beveiliging met honden

Deze vorm van beveiliging wordt ingezet bij diverse beveiligingsactiviteiten en is vooral geschikt voor situaties waarin extra preventie wenselijk is

Alle beveiligers met diensthonden zijn gecertificeerd door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging en/of De Nederlandse Bond van de Diensthond. De hondengeleider van National Safety Security Group en zijn eigen diensthond vormen samen een team, voorzien van een verklaring van geschiktheid. Hondenbeveiliging wordt dan ook vaak ingezet bij gelegenheden waar het risico op agressie, ordeverstoring of wetsovertreding groot is.

Onze hondengeleiders zijn werkzaam door heel Nederland. Beveiliging met hond, altijd in de buurt en snel in te zetten voor verschillende activiteiten:

  • Bewaking met hond op Plaats Delict (PD)
  • Beveiliging met hond – Surveillance diensten
  • Hondengeleiders op Sportevenementen, muziekevenementen, hondenbewaking op festivals
  • Ontruiming van kraakpanden preventieve aanwezigheid tijdens en nadien
  • Beveiliging met honden voor leegstaand vastgoed
  • Beveiliging met hond van personen en hun woning bij een verhoogd risico van ieder aard
  • In bedwang houden van grote menigten door hondengeleiders

National Safety Security Group streeft ernaar om met partners de kwaliteit van de branche continue te bevorderden. Wij doen dat door te streven naar goed opgeleide hondengeleiders die ingezet worden op kwalitatieve voorbereide projecten. Wij zijn altijd een meerwaarde voor een organisatie met beveiligers met hond welke aansluiten op het beleid en identiteit van een organisatie.

Uiteraard zorgen wij er ook voor dat onze medewerkers op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen op hun vakgebied

De hondengeleiders maken in samenwerking met onze beveiligers, verkeersregelaars, ehbo en brandwachten uw evenement of te beveiligen locatie tot een succes.

  • Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Specialist in hondenbeveiliging. Beveiligers met honden die hun vak verstaan.
  • Wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar, u staat als klant centraal.

Door het leveren van een breed aanbod aan beveiligers met hond is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van hondenbeveiliging, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing.

Contact formulier

phone
Event Security

Heeft u beveiliging met honden, beveiligers, verkeersregelaar, EHBO en brandwachten nodig voor uw festival?