National Safety Security Group is een professionele organisatie die zich bezig houdt met beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel een kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor NSSG belangrijke speerpunten. Door het leveren van een breed aanbod aan trainingen en diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van veiligheidsdiensten en veiligheidstrainingen. Door onze ruime ervaring, goed opgeleide professionals en groot netwerk bieden we veiligheid voor al onze klanten. U kunt voor een langere periode gebruikmaken van onze veelzijdige beveiligingsdiensten of veiligheidstrainingen, maar ook eenmalig met ons samenwerken.

Wilt u een gebouw, terrein, evenement of bepaalt object speciaal laten beveiligen? U bent bij ons aan het juiste adres om een security host in te huren voor korte of lange termijn.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Kevin Kel

Kevin Kel is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord. Hij heeft ruime ervaring met veiligheidsoverleg en veiligheidsmanagement, alsook met het opstellen en beoordelen van veiligheidsplannen. Als specialist op het gebied van publieksveiligheid en evenementenbeveiliging heeft Kevin in belangrijke mate bijgedragen aan vele evenementen. Kevin staat al jarenlang dichtbij de operatie en heeft daardoor ruime ervaring in objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en retailbeveiliging.

Kevin bekleedt de functie van algemeen directeur bij National Safety Security Group en is met name verantwoordelijk voor de organisatorische activiteiten binnen de onderneming. Tevens is Kevin examinator voor de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Ministerie van Veiligheid en Justitie).

“Blijven investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers en korte communicatielijnen met opdrachtgevers is een doorlopend proces binnen National Safety Security Group. Onze medewerkers zijn altijd een meerwaarde voor een opdrachtgever. De juiste security host met de juiste certificering op de juist plek. Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten. We doen wat we zeggen. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid.”

Henk-Jan van der Holst

Henk-Jan bekleedt de functie van Algemeen Manager Events. Op het gebied van publieksveiligheid en event security heeft Henk-Jan in belangrijke mate bijgedragen aan vele evenementen voornamelijk in de regio Overijssel. “Na enkele jaren op de werkvloer te hebben gestaan maakte ik kennis met planning en werkvoorbereiding van beveiligers. Ik vond het altijd een uitdaging om de juiste man/vrouw in te delen bij opdrachtgevers. Ik werk zelf ook veel geüniformeerd mee op vele projecten”.

“Bij ons draait het niet alleen om bewaking en beveiliging, maar ook om dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Verzekerd van gecertificeerde professionals. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Daar waar nodig leveren wij een compleet veiligheidsplan waarmee een organisatie met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie kan aankloppen.”

Tevens is Henk-Jan praktijkbeoordelaar events en examinator voor de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Ministerie van Veiligheid en Justitie).

Paul van Veen

Mijn naam is Paul van Veen ik ben 36 jaar oud. Ik woon al vele jaren samen met mijn partner Marleen en onze 2 kids. In 2010, heb ik na mijn theorie en praktijk opleiding het certificaat evenementenbeveiliger behaald. In zit nu bijna 12 jaar in het vak en sinds 2016 ben ik werkzaam voor National Safety Security Group als coördinator events. Ik kon meteen aan de slag als supervisor en mocht deelnemen aan de opleiding coördinator horeca en evenementen. De diversiteit en vrijheid welke National Safety Security Group biedt, maakt het voor mij elke dienst weer een “feest”. Ik geloof in de kracht van het samenwerken.

In mijn werk als stage begeleider leer ik de stagiaires dat ze flexibel moeten zijn en moeten kunnen anticiperen op elke voorkomende situatie. Overzicht en rust kunnen bewaren op momenten dat er bij anderen paniek of onrust ontstaat. Zelf leer ik hier ook elke keer weer van al deze ervaringen. Ik haal erg veel voldoening uit het begeleiden en opleiden van nieuwe mensen, ik ben immers zelf ook voor de eerste keer begonnen. Als er nieuwe collega’s starten vind ik het belangrijk dat ze zich direct thuis voelen in onze organisatie.

Waarom National Safety Security Group?

 • Betrouwbare, professionele en ervaren partner met goed opgeleide gecertificeerde werknemers in net kostuum of casual outfit
 • Jaren lange ervaring in de beveiligingsbranche en veiligheidsbranche, bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
 • Persoonlijke benadering waar gasten een veilig en welkom gevoel hebben, wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar
 • Vooruitstrevend qua aanpak, altijd meedenkend met flexibele inzetbaarheid, we zorgen goed voor ons personeel
 • De-escalerend denken en handelen, U als klant staat centraal, specialist in (evenementen-)beveiliging
 • Real-life BHV | VCA veiligheidstrainingen in ons trainingscentrum of op uw eigen locatie, we beheersen ons vak
 • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen én sterke relaties, werken volgens keurmerken en normeringen
 • Kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling, bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten.

National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing. National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening op het gebied van:

 • Evenementenbeveiliging
 • Objectbeveiliging
 • Retailbeveiliging
 • Horecabeveiliging
 • Surveillance per voertuig
 • Bike patrol
 • Preventieteams
 • Verkeersregelaars
 • Beveiliging met honden
 • BHV cursussen
 • VCA cursussen
 • EHBO cursussen
security
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?