National Safety Security Group is een professionele organisatie die zich bezig houdt met beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel een kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling. Kwaliteit, Flexibiliteit, Innovatief en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn voor NSSG belangrijke speerpunten. Door het leveren van een breed aanbod aan trainingen en diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van veiligheidsdiensten en veiligheidstrainingen. NSSG is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Kevin Kel

Kevin Kel is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord. Hij heeft ruime ervaring met veiligheidsoverleg en veiligheidsmanagement, alsook met het opstellen en beoordelen van veiligheidsplannen. Als specialist op het gebied van publieksveiligheid en evenementenbeveiliging heeft Kevin in belangrijke mate bijgedragen aan vele evenementen. Kevin staat al jarenlang dichtbij de operatie en heeft daardoor ruime ervaring in de voorbereiding en uitvoering van kleinschalige en grootschalige evenementen.


Kevin bekleedt de functie van algemeen directeur bij National Safety Security Group en is met name verantwoordelijk voor de organisatorische activiteiten binnen de onderneming. Tevens is Kevin examinator voor de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). De SVPB neemt als enige examenorganisatie examens af voor een aantal beveiligingsdiploma’s en certificaten die zijn opgenomen als opleidingseisen in de Regeling particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus (Ministerie van Veiligheid en Justitie).


“Blijven investeren in de kennis en kunde van onze medewerkers is een doorlopend proces binnen National Safety Security Group. Onze medewerkers zijn altijd een meerwaarde voor een opdrachtgever. Bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten. We doen wat we zeggen. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid.”

Jelle Kamphuis

Jelle Kamphuis studeerde Security Management aan de Saxion Hogeschool. Jelle is gespecialiseerd in beveiliging en veiligheid in de breedste zin van het woord, met als doel totale ontzorging van opdrachtgevers. Jelle is reeds jaren actief in de wereld van beveiliging en veiligheid. In de loop der jaren heeft hij zowel op operationeel, management en strategisch niveau in de branche ervaring opgedaan.


Jelle bekleedt de functie van commercieel directeur bij National Safety Security Group en is o.a. ook verantwoordelijk voor de commerciele activiteiten binnen de onderneming.


“Bij ons draait het niet alleen om bewaking en beveiliging, maar ook om dienstverlening, kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet zomaar beveiligers inzetten op basis van beschikbaarheid. We gaan voor de beste oplossing voor de desbetreffende locatie en doelgroep. En daar zetten we gericht en zorgvuldig de juiste beveiligers voor in. Verzekerd van gecertificeerde professionals. Gastheerschap staat hierbij voorop, aangezien de uitstraling en inzet van beveiliging bijdraagt aan de beleving en veiligheidsgevoel van bezoekers. Daar waar nodig leveren wij een compleet veiligheidsplan waarmee een organisatie met een gerust hart bij de vergunningverlenende instantie kan aankloppen.”

Nancy Hanterink

Nancy bekleed de functie van Office Manager bij National Safety Security Group. “Ik heb meer dan 17 jaar werkervaring opgedaan bij Politie Oost Nederland. Bij de politie ben ik werkzaam geweest op diverse afdelingen. Na 5 jaar te hebben gewerkt in Almelo en 2 jaar bij persvoorlichting ben ik de laatste 10 jaar werkzaam geweest bij de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel in Hengelo en Enschede”

Waarom National Safety Security Group?

  • Betrouwbare, professionele en ervaren partner met goed opgeleide gecertificeerde werknemers in net kostuum of casual outfit
  • Jaren lange ervaring in de beveiligingsbranche en veiligheidsbranche, bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.
  • Persoonlijke benadering waar gasten een veilig en welkom gevoel hebben, wij zijn proactief en makkelijk benaderbaar
  • Vooruitstrevend qua aanpak, altijd meedenkend met flexibele inzetbaarheid, we zorgen goed voor ons personeel
  • De-escalerend denken en handelen, U als klant staat centraal, specialist in (evenementen-)beveiliging
  • Real-life BHV | VCA veiligheidstrainingen in ons trainingscentrum of op uw eigen locatie, we beheersen ons vak
  • Altijd met de juiste samenwerkingen, partnerschappen én sterke relaties, werken volgens keurmerken en normeringen
  • Kwalitatief hoge dienstverlening tegen een concurrerende prijsstelling, bij ons draait het om hoge kwaliteit en een goede relatie met onze klanten. We doen wat we zeggen. Door het leveren van een breed aanbod aan producten en diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing.

Door het leveren van een breed aanbod aan diensten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van beveiliging en veiligheid, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing.

security
Vacatures

Wil jij onderdeel uitmaken van een geweldig team?