Bike Patrol

De leefbaarheid en veiligheid in een woonwijk, op en rondom een recreatiepark, wijk, of stadsdeel verbeteren? Dat is waar National Safety Security Group met preventie team(s) voor staat.

Beveiliging op maat, daar kun je van op aan. Naast ‘standaard’ surveilleren per auto en te voet, biedt National Safety Security Group ook de mogelijkheid van Bike Patrol aan. De beveiligers verplaatsen zich per fiets en kunnen grote gebieden bestrijken.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Veilig gevoel

Voor diverse opdrachtgevers worden onze bikers ingezet. Surveilleren op de fiets brengt veel voordelen met zich mee. De beveiligers zijn makkelijk aanspreekbaar, snel ter plaatse en kunnen op plekken komen die met de auto lastig te bereiken zijn. Onze bikers signaleren probleemsituaties, zijn preventief aanwezig en handhaven de orde. Primair doel van Bike Patrol is het realiseren van een verhoogd veiligheidsgevoel, snelle responstijden en een preventieve uitstraling. Door onze intensieve inzet kunnen onze surveillanten 24 uur per dag observeren, waarbij wij uiteraard op die bijzonderheden letten die belangrijk voor u zijn.

U kunt denken aan diverse toezicht mogelijkheden zoals:

  • Toezicht op en rondom evenementen
  • Toezicht rondom winkelcentra
  • Toezicht op bedrijven terreinen
  • Toezicht in woonwijken
  • Toezicht in horecagebieden
  • Toezicht op en rondom recreatieparken- campings
  • Toezicht rondom bedrijven

Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn altijd van meerwaarde voor een organisatie.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van preventie teams op de fiets hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance te voet of per fiets?