Horecabeveiliging

Sinds de invoering van de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (WPBR) in Nederland in april 1999 moeten horeca beveiligers in het bezit zijn van het op naam gestelde diploma horecaportier of beveiliger, dat wordt afgegeven door de Stichting Vakexamens en Horeca Onderwijscentrum (SVHO) of door de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB)

Wekelijks bezoeken ruim twee miljoen personen, waaronder veel jongeren, de Nederlandse horeca. Een groot deel van deze personen hecht veel belang aan uitgaan. Ze zijn op zoek naar nieuwe ervaringen en willen genieten van de vrije tijd die ze hebben samen met leeftijdgenoten met wie ze dezelfde interesses delen. De Nederlandse horeca heeft daarmee een maatschappelijke verantwoording om dit in goede banen leiden. In en rondom de horecagelegenheden vinden af en toe ongeregeldheden plaats. Dit is tevens zichtbaar in het publieke domein rondom de uitgaansgelegenheden.

Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties.

Op het gebied van horecabeveiliging biedt National Safety Security Group adequate beveiliging. Het beveiligen van een horecagelegenheid bestaat uit veel meer dan alleen toegangscontrole. Het vergt een specifieke aanpak per gelegenheid. Beveiliging wordt gecombineerd met gastheerschap, rekening houdend met de belangen van zowel de opdrachtgever als  uw bezoekers. De horecabeveiliging van National Safety Security Group draagt bij aan de veiligheid van uw bezoekers en werknemers.

De beveiliger die precies bij u past. Horecaportiers van National Safety Security Group vullen hun rol in als gastheer.

Wie doet het werk, wie past het beste bij uw zaak? Aspecten waar we rekening mee houden: het soort publiek, de muziekstijl, de grootte van uw zaak en de locatie, stad, dorp, wijk, straat. En logisch in deze tijd: we hebben beveiligers met verschillende culturele achtergronden, zodat in alle gevallen precies de goede man of vrouw op de juiste plaats staat. Daarnaast houden we altijd rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgever. Op basis van de wensen en antwoorden stellen we de taken van de beveiligers vast met speciale aandacht voor ontruiming en bedrijfshulpverlening. Op deze manier kunnen wij met beveiliging opgaan in de sfeer van de uitgaansgelegenheid. Met periodiek overleg zorgen we ervoor dat de beveiliging optimaal is en blijft.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?