Horecabeveiliging

De horecaportier is het visitekaartje van de organisatie en moet kunnen optreden als gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser

In het belang van een verdere professionalisering van de werkzaamheden moeten horecaportiers daarom sinds 1999 in het bezit zijn van het diploma “horecaportier” van de SVH. De wet stelt dit verplicht. Sinds de invoering van de Wet Particuliere Beveiligingsbedrijven en Recherchebureaus (WPBR) in Nederland in april 1999 moeten horeca beveiligers in het bezit zijn van het op naam gestelde certificaat horecaportier of diploma beveiliger, dat wordt afgegeven door de Stichting Vakexamens en Horeca Onderwijscentrum (SVHO) of door de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB)

U wilt niet dat uw gasten te veel merken van genomen veiligheidsmaatregelen. Onze beveiligers zijn dan ook geen afschrikwekkende personen. Sterker nog, het zijn vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat het gezellig blijft. Onze beveiligers werken zoveel mogelijk onopvallend, maar houden alles precies in de gaten. Ze hebben mensenkennis en zijn communicatief sterk, netjes en vriendelijk.

Ze voelen zich thuis bij uw gasten en uw gasten voelen zich thuis bij de horecaportier

Horecabeveiligers van National Safety Security Group onderscheiden zich door een combinatie van goede verbale capaciteiten, uitstraling en ruime ervaring. Hierdoor zijn ze zeer goed in staat om in bepaalde situaties kalm en voorkomend te blijven. Onze professionele horecabeveiliging helpt op deze manier de rust en de gezelligheid rond uw uitgaansgelegenheid te bewaren.

National Safety Security Group selecteert altijd één of meer beveiligers die het beste bij de aard en uitstraling van uw zaak passen. Aan een horecabeveiliger die een feest café gelegenheid beveiligt, worden andere eisen gesteld dan aan een horecabeveiliger van een R&B locatie.

Beveiliging van personen en goederen binnen een horecaonderneming, bijvoorbeeld discotheken, cafés, bars en nachtclubs

Wekelijks bezoeken ruim twee miljoen personen, waaronder veel jongeren, de Nederlandse horeca. Een groot deel van deze personen hecht veel belang aan uitgaan. Ze zijn op zoek naar nieuwe ervaringen en willen genieten van de vrije tijd die ze hebben samen met leeftijdgenoten met wie ze dezelfde interesses delen. De Nederlandse horeca heeft daarmee een maatschappelijke verantwoording om dit in goede banen leiden. In en rondom de horecagelegenheden vinden af en toe ongeregeldheden plaats. Dit is tevens zichtbaar in het publieke domein rondom de uitgaansgelegenheden. Horecabeveiliging van National Safety Security Group met de juiste horeca beveiliger voor uw locatie.

Bekend om gastvrijheid, dienstbaarheid en adequaat optreden bij onwenselijke situaties

Op het gebied van horecabeveiliging biedt National Safety Security Group adequate beveiliging. Het beveiligen van een horecagelegenheid bestaat uit veel meer dan alleen toegangscontrole. Het vergt een specifieke aanpak per gelegenheid. Horecabeveiliging wordt gecombineerd met gastheerschap, rekening houdend met de belangen van zowel de opdrachtgever als uw bezoekers. De horecabeveiliging van National Safety Security Group draagt bij aan de veiligheid van uw bezoekers en werknemers.

De horeca beveiliger die precies bij u past 

Wie doet het werk, wie past het beste bij uw zaak? Aspecten waar we rekening mee houden: het soort publiek, de muziekstijl, de grootte van uw zaak en de locatie, stad, dorp, wijk, straat. En logisch in deze tijd: we hebben beveiligers met verschillende culturele achtergronden, zodat in alle gevallen precies de goede man of vrouw op de juiste plaats staat. Daarnaast houden we altijd rekening met de specifieke wensen van onze opdrachtgever.

Horecaportiers van National Safety Security Group vullen hun rol in als gastheer / gastvrouw

Op basis van de wensen en antwoorden stellen we de taken van de beveiligers vast met speciale aandacht voor ontruiming en bedrijfshulpverlening. Op deze manier kunnen wij met beveiliging opgaan in de sfeer van de uitgaansgelegenheid. Met periodiek overleg zorgen we ervoor dat de horeca beveiliging optimaal is en blijft.

De horecaportiers van National Safety Security Group, zijn het visitekaartje voor uw horeca onderneming. Als horecaondernemer streeft u een goede sfeer en een warme uitstraling na binnen uw horecagelegenheid. Vervelend en agressief gedrag horen niet bij een goede sfeer. Professionele en kwalitatief goede horeca beveiliging die ervoor zorgt dat bezoekers zich welkom voelen.

Wij verzorgen voornamelijk horecabeveiliging in de regio Twente Overijssel:

  • horecabeveiliging in Enschede
  • horecabeveiliging in Oldenzaal
  • horecabeveiliging in Hengelo
  • horecabeveiliging in Almelo

Een horecaportier inhuren bij een horecagelegenheid? Dan moet deze in het bezit zijn van het diploma SVH Horecaportier of een daaraan gelijkgesteld diploma. Met een horecabeveiliger van National Safety Security Group bent u verzekerd van een gecertificeerde professional.

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?