Recherche

Het Nederlandse bedrijfsleven heeft ieder jaar weer te kampen met miljarden euro’s schade als gevolg van fraude.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Diefstal | verduistering | oneigenlijk ziekteverzuim, declaratiefraude van bijvoorbeeld buitendienst medewerkers, allemaal zaken waar u, als ondernemer, niet op zit te wachten, maar waar u zomaar mee te maken kunt krijgen. Het Nederlandse bedrijfsleven heeft ieder jaar weer  te kampen met miljarden euro’s schade als gevolg van fraude. Fraude  veroorzaakt niet alleen financiële schade, maar kan voor u als ondernemer grote imagoschade teweeg brengen. Bovendien kan dit ongewenste gedrag voor een negatieve sfeer op de werkvloer zorgen.

Wanneer werkgevers met hun probleem bij de reguliere opsporingsinstanties aankloppen, krijgen ze vaak niet de gewenste antwoorden. De particulier onderzoekers van National Safety Security Group kunnen u in deze gevallen uitstekend van dienst zijn. Wij verrichten op discrete wijze onderzoek waarbij de onderzoeksstrategie uitgebreid met u wordt besproken. Om onze bevindingen te kunnen onderbouwen, maken wij veelal gebruik van heimelijk geplaatste camera’s en observaties. Door het interviewen van getuigen en betrokkenen zullen wij trachten de onderste steen boven te krijgen.

Onze bevindingen en onderzoeksresultaten worden te allen tijde vastgelegd in een onderzoeksrapport en zoveel mogelijk ondersteund met foto- en/of filmmateriaal.
Het onderzoeksrapport kan worden gebruikt in een eventuele arbeidsrechtelijke- en/of juridische procedure.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?