Hospitality services

National Safety Security Group zorgt ook voor uw gastheer en/of gastvrouw. Deze dragen dan zorg voor een professionele en veilige ontvangst van uw gasten. Tevens zijn de gastvrouwen en -heren in te zetten voor diverse receptiediensten en facilitaire ondersteuning. Denk bijvoorbeeld aan het verrichten van administratieve werkzaamheden, inlichtingen verstrekken, het afhandelen van in- en extern telefoonverkeer, garderobe, kaartcontrole en verwijzing van bezoekers.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Minstens even belangrijk om tot een excellente dienstverlening te kunnen komen is het faciliteren van onze medewerkers als het gaat om de juiste informatie, werkomstandigheden, en middelen. Onze medewerkers zijn daarom altijd van meerwaarde voor een organisatie.

Onze hosts en hostesses zijn het verlengstuk van jouw bedrijf of evenement.

Bij de selectie van onze gastheren en gastvrouwen staan zaken als representativiteit, servicegerichtheid, communicatieve vaardigheden en gastvrijheid centraal. De medewerkers van National Safety Security Group zijn goed opgeleid, hebben een brede kennis en een 100% gastvrije houding. Degene(n) die uw gasten ontvangt is tenslotte het visitekaartje van uw bedrijf.

Onze promotie medewerkers zijn breed inzetbaar tijdens evenementen, beurzen en overal waar u uw doelgroep wilt benaderen.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?