Surveillance

Wie gaat er kijken, als het alarm bij een pand af gaat? Gaat u zelf ’s nachts uw bed uit en is uw nachtrust verstoort? Bij een alarmmelding ligt ook gevaar op de loer. Ook al gaat de politie ter plaatse, dient er iemand aanwezig te zijn met de sleutel van het pand. Uiteraard zijn er nog vele situaties te bedenken.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

De criminaliteit neemt toe en er kunnen zich situaties voordoen die het overwegen noodzakelijk maken te kijken wat de beveiligingsdienst van National Safety Security Group voor u kan betekenen. Het is een prettig en een veilig gevoel te weten dat er na sluitingstijd (in de nachtelijke uren) door ons een oogje in het zeil wordt gehouden door de mobiele surveillance, zodat eventueel onraad al in en vroeg stadium kan worden gesignaleerd.

Verdachten houden zich in de meeste gevallen eerst langdurig of regelmatig op bij het object waar zij hun slag kunnen slaan.

Een alarminstallatie is een goed middel een inbraak te signaleren maar moet worden gezien als hulpmiddel met veel waarde. Inbrekers zijn tegenwoordig echter vindingrijk en weten dit middel vaak te omzeilen. Tijdens de mobiele surveillance controles wordt uw object of terrein gecontroleerd op de volgende punten:

  • niet afgesloten hekwerken/poorten
  • niet afgesloten ramen en deuren
  • afwijkende ingeschakelde verlichting
  • afwijkende situaties m.b.t. de locatie (anders dat deze aan getroffen moet worden)
  • controle op bevoegde en onbevoegde personen (via legitimatie)

De controles worden altijd op verschillende tijden uitgevoerd. Bij een onregelmatigheid wordt direct de daarvoor opgegeven persoon of instantie gewaarschuwd. Deze gegevens worden en maken deel uit van het door u aangegeven protocol. Dit protocol wordt voor aanvang van de opdracht uitvoerig besproken met onze hoofd uitvoering. Tijdens deze bespreking zal hij ook het te beveiligen object of terrein in ogenschouw nemen. Uw pand of terrein wordt gecontroleerd op gezette tijden, uiteraard doet National Safety Security Group dit zodanig gevarieerd dat er geen vast patroon is.

Het alarm gaat af? Dan gaan de surveillanten van National Safety Security Group zo snel mogelijk ter plaatse.

De alarmcentrale ontvangt een melding. De medewerkers van de alarmcentrale sturen een surveillant van National Safety Security Group naar het betreffende object of terrein. Ter plaatse onderzoekt de surveillant van National Safety Security Group de alarmmelding en onderneemt actie om eventuele schade te beperken of te voorkomen. Opdrachtgevers verkrijgen een verslag na een alarmmelding.

Correct en veilig afsluiten en controleren van uw pand. De medewerkers van National Safety Security Group sluiten op een afgesproken tijdstip uw object.

Alvorens, wordt gecontroleerd of alle medewerkers of bezoekers, het object hebben verlaten. Als alle deuren en ramen zijn gesloten en er nergens brand-onveilige situaties voor komen, wordt het alarmsysteem ingeschakeld en verlaat de mobiele surveillant het object.

Collectieve surveillance, Mobiele surveillance tegen een gereduceerd tarief, tezamen met andere organisaties op bedrijventerreinen of gebieden.

In het geval van collectieve surveillance zijn onze surveillanten aanwezig in een bepaald gebied of op een bedrijventerrein. Onze surveillanten houden het bedrijventerrein na sluitingstijd en in het weekend nauwlettend in de gaten. De voordelen van collectieve surveillance:

  • Kostenbesparend.
  • Preventieve zichtbare aanwezigheid van surveillanten, hierdoor ontstaat een ‘afschrikeffect’.
  • Frequent, maar op willekeurige tijden rondes en surveillance.
  • In geval van een calamiteit snelle opvolging.

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?