Opleidingen & Trainingen

Op het gebied van veiligheidsopleidingen biedt National Safety Security Group een breed pakket van opleidingen aan van BHV, Code95 en VCA tot EHBO. Deze trainingen kunnen op onze locatie gevolgd worden maar uiteraard is het ook mogelijk om dit bij u in company aan te bieden. Onze gecertificeerde, getrainde docenten voldoen aan alle wettelijke eisen en hebben hun professionaliteit bewezen in de praktijk zodat de opleidingen aansluiten op het beleid en de identiteit van de organisatie waarvoor ze aan de slag gaan.

Opleidingen & Trainingen

Ons trainingscentrum behoort tot één van de meest professionele trainingscentra in Nederland.

De cursus Event Security Officer is bedoeld voor mensen die op basis van oproep als evenementenbeveiliger willen werken, het is dus een bijbaan.

National Safety Security Group biedt bedrijven, instellingen en particulieren een breed pakket aan veiligheidsopleidingen, trainingen en producten op het gebied van BHV basis en herhaling.

De VCA is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer.

National Safety Security Group biedt specifieke beroepsgerichte trainingen aan in de zakelijke dienstverlening. De trainingen zijn gerelateerd aan een specifiek thema en bedoeld om bepaalde vaardigheden effectief aan te leren of aan te scherpen.

Ontruimingsoefeningen zijn bedoeld om uw medewerkers te trainen in hoe zij het pand via een korte weg en op een veilige manier volgens het bedrijfsnoodplan op de meest veilige manier dienen te verlaten.

Omdat een plotselinge hartstilstand op ieder moment en overal kan voorkomen. Aangezien mensen een groot deel van de tijd op hun werk doorbrengen is het belangrijk een CardiAid AED apparaat in de buurt te hebben.

Om beroepschauffeur te worden, moet u de code 95/basiskwalificatie halen bij het CCV. Hiervoor moet u examens en toetsen afleggen.

Gelukkig ben jij als ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dit nodig is…. Toch??
Weet je eigenlijk wel wat je moet doen als jouw kind iets overkomt?