Verkeersregelaars

National Safety Security Group is gespecialiseerd in het leveren van vakbekwame gecertificeerde verkeersregelaars. Tevens beschikken ze over de wettelijk voorgeschreven kleding en attributen en zijn in het bezit van het VCA diploma voor veilig werken. Onze mensen dragen zorg voor een soepele doorstroom van het verkeer.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

National Safety Security Group levert verkeersregelaars door heel Nederland. Volgens nieuwe wetgeving dienen verkeersregelaars over de juiste bevoegdheid en bekwaamheid te beschikken. Door gebruik te maken van onze diensten voldoet u aan deze wettelijke verplichting. Het verkeer in goede banen leiden is een vak apart. Onze verkeersregelaars worden ingezet op diverse werkgebieden. U kunt hierbij denken aan evenementen, wegwerkzaamheden, wegomleggingen.

Onze professionele gecertificeerde verkeersregelaars zorgen voor een optimale verkeersdoorstroming.

Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Ook voor ad hoc oplossingen kunt 24/7 op ons rekenen. Verzekerd van gecertificeerde professionals.

De verkeersregelaars maken in samenwerking met onze beveiligers, EHBO’ers en brandwachten uw evenement tot een succes.

security
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?