Brandwacht

National Safety Security Group levert brandwachten voor evenementen, uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties, schouwburgen, theaters, bioscopen of werkzaamheden waar brandgevaar kan ontstaan.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening. National Safety Security Group focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid. De brandwachten zijn uitgerust met hun eigen kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Wij leveren gekwalificeerde specialistische brandwachten die zorg dragen voor de dagelijkse) brandveiligheid, veiligheidstoezicht en advies. Het gaat hierbij om activiteiten die zijn gericht op het voorkomen van en controle op brandgevaarlijke situaties of het toezicht houden op risicovolle plaatsen. De brandwachten zijn gekwalificeerd om preventief en repressief te kunnen optreden en beschikken over de benodigde kennis van wet- en regelgeving, procedures, werkinstructies, planning en voorschriften op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Veiligheid is voor heel veel mensen erg vanzelfsprekend. Echter schuilt er in iedere hoek een ongeluk.

Correcte melding aan brandweer, politie of ambulancedienst, handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie.

Wij leveren brandwachten voor beurzen, tentoonstellingen, theaters, luchthavens, bedrijven, industrie. Ook kunnen brandwachten worden ingezet op last van, of in overleg met de brandweer. Bijvoorbeeld bij uitval van de brandmeldinstallatie, tijdens een tekort aan vluchtwegen of tijdens een verbouwing.  Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Wij zijn flexibel en makkelijk benaderbaar en beheersen ons vak.

security
Event Security

Heeft u beveiliging nodig voor uw festival?