Brandwacht

National Safety Security Group levert brandwachten voor evenementen, brandwachten voor het uitvallen van ontruiming- brandmeldinstallaties, brandwachten in schouwburgen, brandwacht in theaters, brandwachten in bioscopen of werkzaamheden waar brandgevaar kan ontstaan. Ook voor ad hoc oplossingen kunt 24/7 op ons rekenen. Verzekerd van gecertificeerde brandwachten.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Brandwachten huren met de juiste service gerichte instelling

National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening. National Safety Security Group focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde brandwachten met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid. De brandwachten zijn uitgerust met hun eigen kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze brandwachten zijn werkzaam door heel Nederland. Onze brandwachten inhuren?

Handelend optreden bij een beginnende brand of het in goede banen leiden van een ontruiming of evacuatie

Wij leveren gekwalificeerde specialistische brandwachten die zorg dragen voor de dagelijkse brandveiligheid, veiligheidstoezicht en advies. Het gaat hierbij om activiteiten die zijn gericht op het voorkomen van en controle op brandgevaarlijke situaties of het toezicht houden op risicovolle plaatsen. De brandwachten zijn gekwalificeerd om preventief en repressief te kunnen optreden en beschikken over de benodigde kennis van wet- en regelgeving, procedures, werkinstructies, planning en voorschriften op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie. Veiligheid is voor heel veel mensen erg vanzelfsprekend. Echter schuilt er in iedere hoek een ongeluk.

Correcte melding aan brandweer, politie of ambulancedienst

Wij leveren brandwachten voor beurzen, brandwachten voor tentoonstellingen, brandwachten voor theaters, brandwachten voor luchthavens, brandwachten voor bedrijven, brandwachten voor industrie. Ook kunnen brandwachten worden ingezet op last van, of in overleg met de brandweer. Bijvoorbeeld bij uitval van de brandmeldinstallatie, tijdens een tekort aan vluchtwegen of tijdens een verbouwing.  Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Wij zijn flexibel en makkelijk benaderbaar en beheersen ons vak.

Ook voor ad hoc oplossingen kunt 24/7 op ons rekenen. Verzekerd van gecertificeerde professionals

Al onze brandwachten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Onze brandwachten zijn altijd van meerwaarde voor een organisatie.

Door het leveren van een breed aanbod aan brandwachten is National Safety Security Group een betrouwbare partner op het gebied van beveiliging en veiligheid. National Safety Security Group biedt een totaal concept op het gebied van brandwachten, waarbij wij u de mogelijkheid bieden om voor alle zaken op dit gebied één centraal aanspreekpunt te hebben. Door jarenlange samenwerking met onze partners door geheel Nederland bieden wij u de juiste oplossing. Onze brandwachten maken in samenwerking met onze beveiligers, EHBO’ers en verkeersregelaars uw project tot een succes.

Heeft u een locatie of gebouw waar u toezicht nodig heeft van onze brandwachten?

Contact formulier

security
Event Security

Heeft u brandwachten, beveiliging, EHBO of verkeersregelaars nodig voor uw festival?