Receptiediensten

De eerste kennismaking binnen een bedrijf verloopt vaak via een portier of receptionist(e). Dit moment is zeer belangrijk, er bestaat immers geen tweede kans voor een eerste indruk! Wij denken daarom dat het belangrijk is hier de beste mensen binnen het vakgebied op te stellen. Voor de veiligheid en het algemene veiligheidsgevoel  dragen de medewerkers van National Safety Security Group tevens zorg. Service en dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Uw receptie is het visitekaartje van uw organisatie. Gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Onze representatieve receptiemedewerkers weten dit gevoel als geen ander te bereiken. De receptionist speelt een belangrijke rol in de beleving die medewerkers, gasten en leveranciers bij uw organisatie hebben. De receptie medewerker van National Safety Security Group combineert zijn hospitality vaardigheden met beveiligingswerkzaamheden. Door het persoonlijke contact met in- en uitgaande gasten en leveranciers kunnen zij vanuit hun expertise afwijkend gedrag snel herkennen. Een gastvrij en vriendelijk onthaal bij uw receptie bepaalt voor een groot deel de persoonlijke sfeer en kwaliteit van uw organisatie.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever.

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van receptiediensten hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten.Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. In onze ogen is de multifunctionele inzet van gastheer/gastvrouw en beveiligingsprofessional een absolute must in de huidige corporate dienstverlening. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Onze medewerkers zorgen voor de gewenste dienstverlening, uitstraling én veiligheid.

  • in- en uitchecken van (hotel) gasten
  • maken van reserveringen en telefoonbehandeling
  • brand-en sluitrondes
  • openingsrondes
  • optreden bij calamiteiten en eventueel toepassen van EHBO;
  • begeleiden van gasten in noodsituaties
  • uitvoeren van controles op personeel
  • verzorgen van sleutelbeheer
  • verrichten van eenvoudige technische werkzaamheden
  • naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid

Daadkrachtig, stressbestendig, communicatief en pro-actief. Passie voor hospitality en “service with a smile.

Al onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met hun pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Onze medewerkers zijn altijd van meerwaarde voor een organisatie.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?