Receptiediensten

Een security host of traditionele beveiliger?

De eerste kennismaking binnen een bedrijf verloopt vaak via een portier of receptionist(e). Dit moment is zeer belangrijk, er bestaat immers geen tweede kans voor een eerste indruk bij uw receptie! Wij denken daarom dat het belangrijk is hier de beste mensen binnen het vakgebied receptiediensten op te stellen. Voor de veiligheid en het algemene veiligheidsgevoel dragen de medewerkers van National Safety Security Group tevens zorg. Service en dienstverlening staan hierbij hoog in het vaandel. Uw receptiediensten uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Receptionistes, telefonistes, gastvrouwen, security host en servicedesk medewerkers

National Safety Security Group helpt u bij het inzetten van diverse receptiediensten zoals: receptionistes, telefonistes, gastvrouwen en servicedesk medewerkers. Wij spreken liever over de security host(ess) Tijdelijk meer capaciteiten inzetten of de taken uitbreiden? Dat is bij ons zo geregeld. Waar mogelijk denken onze medewerkers mee over het verbeteren van de kwaliteit bij de receptie. De security host(ess) hanteert hospitality-procedures die verworven zijn met de beveiligingstaken. Deze procedures combineren gastvrijheid met veiligheid op de werkvloer, zodat uw medewerkers en klanten zich beschermd en welkom voelen. De security host en receptionisten van National Safety Security Group zijn een uitstekend visitekaartje van uw bedrijf.

De receptionist is het eerste aanspreekpunt van het bedrijf en dus is een goede receptiedienst onmisbaar. Zowel face-to-face als telefonisch krijgen klanten en bezoekers eerst te maken met de receptionist. Het is daarom van groot belang dat deze persoon communicatief sterk is en beschikt over goede luister- en gespreksvaardigheden.

Unieke werkwijze met ruime brede ervaring

Onze unieke werkwijze is gebaseerd op het werken met teams van parttime receptionistes en security hosten. Hierdoor bieden we zowel flexibiliteit als vaste gezichten bij de receptie, wat zorgt voor een kwalitatieve ontvangst van bezoekers en herkenbaarheid voor medewerkers.

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Uw receptie is het visitekaartje van uw organisatie

Gasten en medewerkers willen zich welkom voelen wanneer ze kennismaken met uw bedrijf. Onze representatieve receptiemedewerkers weten dit gevoel als geen ander te bereiken. De receptionist speelt een belangrijke rol in de beleving die medewerkers, gasten en leveranciers bij uw organisatie hebben. De receptie medewerker van National Safety Security Group combineert zijn hospitality vaardigheden met beveiligingswerkzaamheden.

Daadkrachtig, stressbestendig, communicatief en pro-actief

Door het persoonlijke contact met in- en uitgaande gasten en leveranciers kunnen zij vanuit hun expertise afwijkend gedrag snel herkennen. Een gastvrij en vriendelijk onthaal bij uw receptie bepaalt voor een groot deel de persoonlijke sfeer en kwaliteit van uw organisatie.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever

Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van receptiediensten hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. In onze ogen is de multifunctionele inzet van de security host of beveiligingsprofessional een absolute must in de huidige corporate dienstverlening. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Onze security host(ess) zorgt voor de gewenste dienstverlening, uitstraling én veiligheid

 • in- en uitchecken van (hotel) gasten
 • maken van reserveringen en telefoonbehandeling
 • brand-en sluitrondes
 • openingsrondes
 • fungeren als BHVér
 • optreden bij calamiteiten en eventueel toepassen van EHBO;
 • begeleiden van gasten in noodsituaties
 • uitvoeren van controles op personeel
 • verzorgen van sleutelbeheer
 • verrichten van eenvoudige technische werkzaamheden
 • naleven van de voorschriften op het gebied van veiligheid

Passie voor hospitality en “service with a smile

Onze security host(ess) staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar klaar om met een pro-actieve en dienstverlenende werkhouding alle verwachtingen te overtreffen. Onze receptie medewerkers zijn altijd van meerwaarde voor een receptie.

Uw receptiediensten uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

 

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?