Trouw & Uitvaart

Trouw-Uitvaartbeveiliging wordt steeds belangrijker!

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Het belangrijkste bij een begrafenis of bruiloft is dat deze verloopt zoals ú dat wenst. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waardoor u het gevoel krijgt grip te verliezen op een van de droevigste of juist mooiste momenten van uw leven. Dat kan bijvoorbeeld komen door het grote aantal gasten dat u verwacht, omdat uw locatie in een drukke of juist afgelegen omgeving ligt of omdat u mensen verwacht die u er liever niet bij heeft.

Inbrekers kijken steeds meer de overlijdensadvertenties in de krant na alsmede berichten op social media. 

Op zoek naar de juiste timing voor een inbraak en slaan zij vaak toe tijdens de bruiloft, avondwake, begrafenis of crematie. Eenvoudigweg omdat zij dan zeker weten dat er niemand aanwezig is in de woning, straat en/of in het bedrijfspand. Op deze werkwijze van de inbrekers speelt National Safety Security Group in met de dienst Trouw- en Uitvaartbeveiliging.

Een inbraak duurt gemiddeld niet langer dan 4 minuten!

Vanaf het moment dat de nabestaanden of bruidspaar het huis verlaten, positioneren wij een herkenbare auto voor de woning of gebouw. Op de dag van de uitvaart of bruiloft controleren wij of deuren, ramen en hekken afgesloten zijn. Ook maken we een controlerende ronde in de buurt om te kijken of zich verdachte personen ophouden. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie.

National Safety Security Group levert diensten aan zowel uitvaartondernemers als particulieren.

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor beveiliging & surveillance?