Trouw & uitvaartbeveiliging

Trouw & uitvaartbeveiliging

Trouw & Uitvaartbeveiliging wordt steeds belangrijker! Het belangrijkste bij een begrafenis of bruiloft is dat deze verloopt zoals ú dat wenst. Er kunnen zich allerlei situaties voordoen waardoor u het gevoel krijgt grip te verliezen op een van de droevigste of juist mooiste momenten van uw leven. Dat kan bijvoorbeeld komen door het grote aantal gasten dat u verwacht, omdat uw locatie in een drukke of juist afgelegen omgeving ligt of omdat u mensen verwacht die u er liever niet bij heeft. Verzekerd van gecertificeerde en betrouwbare beveiligers voor trouw & uitvaartbeveiliging!

Een inbraak duurt gemiddeld niet langer dan 4 minuten!

Vanaf het moment dat de nabestaanden of bruidspaar het huis verlaten, positioneren wij eventueel een auto voor de woning of gebouw. Op de dag van de uitvaart of bruiloft controleren wij of deuren, ramen en hekken afgesloten zijn. Ook maken we een controlerende ronde in de buurt om te kijken of zich verdachte personen ophouden. Alle vooraf vergaarde informatie wordt zorgvuldig overgedragen aan onze beveiligers zodat ze altijd weten wat ze kunnen verwachten op locatie. De beveiliger is een gastheer in of rondom uw woning en stelt zich behulpzaam en professioneel op. Gekleed in een kostuum, bewaakt de beveiliger over de woning(en) totdat alle personen weer aanwezig zijn.

Inbrekers kijken steeds meer de overlijdensadvertenties in de krant en op social media na

accessibility

Persoonlijke benadering

security

Gecertificeerd personeel

format_shapes

Beveiliging op maat

Inbrekers gebruiken social media dankzij jouw online gedrag!

Social media, maar ook locatie diensten als Foursquare zijn ideale bronnen om te leren dat mensen niet thuis zijn. Even combineren met Google Streetview om poolshoogte te nemen en een inbreker komt een heel eind! Immers, social media kunnen vertellen wat je hebt, waar je woont (of beter: waar je bent) en hoe lang je mogelijk afwezig bent. Met wat uitgebreide zoekopdrachten op social media kunnen inbrekers hun doelgroepen nog verder verfijnen. Bijvoorbeeld check-ins op vliegvelden controleren.

Trouwbeveiliging  – Uitvaartbeveiliging door National Safety Security Group geeft zekerheid

Op zoek naar de juiste timing voor een inbraak en slaan zij vaak toe tijdens de bruiloft, avondwake, begrafenis of crematie. Eenvoudigweg omdat zij dan zeker weten dat er niemand aanwezig is in de woning, straat en/of in het bedrijfspand. Op deze werkwijze van de inbrekers speelt National Safety Security Group in met de dienst Trouw- en Uitvaartbeveiliging. National Safety Security Group levert diensten aan zowel uitvaartondernemers als particulieren.

Specialist in trouwbeveiliging – uitvaartbeveiliging

Wij doen dat door te streven naar goed opgeleide werknemers die ingezet worden op kwalitatieve voorbereide projecten, verkregen door maatschappelijk verantwoorde aanbestedingstrajecten. Altijd een meerwaarde voor een organisatie met medewerkers welke aansluiten op het beleid en identiteit van een organisatie.

Verzekerd van gecertificeerde professionals 

Om onze medewerkers op het niveau te houden waar wij ze graag op zien acteren, organiseren we jaarlijks onder andere workshops en trainingen. Tijdens deze bijeenkomsten geven interne en externe deskundigen hun visie en uitleg op uiteenlopende, maar functie relevante, zaken. Met deze opgedane kennis zijn onze medewerkers weer beter in staat om u op individuele basis als opdrachtgever van dienst te zijn.

Onze medewerkers kunnen voor korte of langere termijn of bij calamiteiten flexibel worden ingezet bij een opdrachtgever

Uit onderzoek is gebleken dat inbrekers vaak binnen enkele weken nogmaals toeslaan in dezelfde straat of buurt. Door de jarenlange ervaring van National Safety Security Group op het gebied van trouwbeveiliging en uitvaartbeveiliging hebben we dan ook een goede staat van dienst opgebouwd met vele vaste en tevreden klanten. Deze werkwijze wordt door onze klanten als zeer gastvrij, gastgericht en doeltreffend ervaren. Wij dragen er dan ook altijd zorg voor dat we een juist functieprofiel opstellen aan de hand van de wensen en eisen van onze opdrachtgevers.

Trouwbeveiliging – Uitvaartbeveiliging uitbesteden? U bent bij ons aan het juiste adres!

Contact formulier

security
Security

Zoekt u een betrouwbare partner voor trouw & uitvaartbeveiliging & surveillance?