Gratis Opleiding Beveiliging Event Security Officer

Haal je certificaat evenementenbeveiliging bij National Safety Security Group

Direct aan de slag als beveiliger op de gaafste evenementen? De cursus Event Security Officer is bedoeld voor mensen die op basis van oproep als evenementenbeveiliger willen werken, het is dus een bijbaan. Het maakt voor de opleiding event security niet uit welke achtergrond je hebt of wat je huidige beroep is. Stel je voor, je werkt in een bakkerij, rijdt op de vrachtwagen of je zit de hele dag achter je bureau en je wilt er iets naast doen.

Je kunt elke week instappen en starten met de opleiding beveiliging

Het vak evenementenbeveiliger is prima te combineren met een opleiding beveiliging van National Safety Security Group. Jij geeft aan wanneer je kunt werken en hier houden wij rekening mee. Je bepaald jouw eigen planning!

National Safety Security Group biedt de opleiding beveiliging van evenementen continue aan.

Stuur ons nu jouw inschrijving voor de opleiding beveiliging evenementen en we nodigen je uit voor een oriënterend gesprek! Tijdens de opleiding beveiliging wordt je in 4 avonden klaargestoomd voor het beroep als evenementenbeveiliger. De opleiding beveiliging evenementen wordt gegeven op de maandag avond van 18.30 – 21.30 uur (digitaal of in ons trainingscentrum*)  en wordt volledig betaald door National Safety Security Group. Instappen wanneer jij wilt!

De cursus bevat theorie en oefeningen uit praktijksituaties waardoor je goed wordt voorbereid op het officiële SVPB examen.

Lesmateriaal en examentraining zijn inbegrepen. De officiële exameninstantie SVPB neemt het examen Event Security Officer af. Dit examen bestaat uit twee delen. Een examen op de computer met meerkeuzevragen en een mondeling praktijkexamen. Een specifieke vooropleiding is niet vereist om deel te nemen aan deze cursus.

Ja, je leest het goed: “Wij betalen jouw opleiding beveiliging en af te leggen examens”.

Werken als ESO is uitstekend te combineren met een andere baan of een studie aangezien veel evenementen in de avond uren en in het weekend plaats vinden en je kunt je eigen planning bepalen.

Inschrijven voor de cursus

Heb jij altijd al willen werken in de beveiliging, maar je hebt hier geen diploma voor?

Dan is de gratis opleiding beveiliging tot evenementenbeveiliger zeker iets voor jou! De theorie opleiding beveiliging evenementen duurt slechts 4 avonden. Je volgt kosteloos lessen in ons opleidingscentrum te Enschede en wij betalen jouw examens.

Je kunt elke week instappen en starten met de opleiding beveiliging

De theorie met een periode praktijk waarin je praktijkervaring opdoet in ons bedrijf. Je leert het vak door en door kennen. Denk jij een bijdrage te kunnen leveren aan veiligheid tijdens evenementen?

Lijkt het jou gaaf om opgeleid te worden zodat je kunt werken op de mooiste evenementen?

Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en je kunt op een integere en objectieve manier omgaan met situaties en mensen. Werken bij National Safety Security Group is werken in een professioneel bedrijf, waar teamspirit, kwaliteit en discipline hoog in het vaandel staan. Een baan als evenementenbeveiliger is uitermate goed te combineren met een andere baan of studie aangezien veel evenementen in de avond uren en in het weekend plaatsvinden. Ben jij minimaal 12 tot 15 dagen per jaar beschikbaar? Je kunt natuurlijk heel veel meer werken!

Wil jij starten met de opleiding? Klik dan hier om je in te schrijven

 

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig.

Ideaal als je naast je baan of studie wilt bijverdienen. National Safety Security Group is een landelijke opererende organisatie en biedt op een unieke manier maximale service verlening. NSSG focust in haar werving- en selectiebeleid op het aannemen van deskundige, ervaren en gemotiveerde medewerkers met de juiste service gerichte instelling die uitblinken in hun vak. Een kwalitatief hoogwaardige partner op het gebied van orde en veiligheid. Het theoretisch gedeelte bestaat uit 2 modules: Wettelijke kaders en Event Security Officer.

Van onze toekomstige evenementenbeveiligers (Oproep) verwachten we:

 • Beveiliging en veiligheid met oog voor gastheerschap
 • Teamplayer met een Pro-actieve alerte houding
 • Flexibiliteit, Betrouwbaarheid, Integriteit
 • Representatieve uitstraling, Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, Beschikken over eigen vervoer (auto of motor) is een pre
 • Screening politie, onderzoek naar antecedenten maakt onderdeel uit van de selectie, dus geen strafblad
 • Woonachtig in de provincie Overijssel of Gelderland
 • Bereid zijn om onregelmatig te werken en je bent minimaal 18 jaar

Wat biedt National Safety Security Group jou?

 • Je werkt samen met enthousiaste en professionele collega’s waar collegialiteit voorop staat
 • Je werkt met eersteklas materialen en middelen en je werkt op de meest spraakmakende evenementen
 • Je ontvangt een marktconform salaris met een oproepcontract (doorgroeien naar een uren contract is mogelijk) + reistijdvergoeding + kilometervergoeding
 • Je ontvang vakantiegeld + een vakantiedagen regeling + een pensioenregeling
 • Je kunt je eigen planning bepalen in samenspraak met de dienstplanner
 • Je kunt gratis deelnemen aan weerbaarheidstrainingen door ervaren docenten
 • Je ontvangt een compleet dienstkleding pakket
 • Deze opleiding wordt volledig betaald door National Safety Security Group inclusief de af te leggen examens bij de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties
 • Je werkt in een prettige werkomgeving met een goede werksfeer en National Safety Security Group is aangesloten bij de Vereniging Beveiligingsorganisaties Nederland

1. Solliciteren

Solliciteren voor de gratis opleiding beveiliging kan gemakkelijk en snel via het onderstaande contactformulier. Vul hier alle gegevens in en dan nemen we contact met je op!

2. Op gesprek

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek om elkaar beter te leren kennen.

3. Interne kosteloze opleiding

Na het gesprek stellen wij een contract op en kun je deelnemen aan de kosteloze theorie lessen, zodat je zo snel mogelijk aan de slag kunt in de praktijk!

4. Pas aanvraag beveiliging | Snel aan het werk

Ja zo snel kan het gaan, je werkt samen met enthousiaste professionele collega’s onder supervisie van gecertificeerde praktijkbeoordelaars.

Ben jij degene die wij zoeken?

Waar wacht je nog op? Stuur ons jouw inschrijving met CV en we nodigen je binnenkort uit voor een oriënterend gesprek. Tijdens het gesprek zullen wij het opleidingstraject toelichten.

Inschrijven voor de cursus

Leslocatie: Enschede. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

CV Uploaden

security
Academy

Onze academy heeft een ruim aanbod aan trainingen